Betonlook keuken

Ben je op zoek naar een stoere keuken? Denk dan eens aan een betonlook keuken. Met een betonlook keuken creëer je een robuuste en stadse uitstraling die niet gauw vergeten wordt. Een betonlook keuken is grijs van kleur en dankt zijn naam dan ook aan de kleur van beton. De keukens zelf worden vaak van materiaal gemaakt waardoor ze het uiterlijk van beton krijgen. Desalniettemin is deze look strak en passend in de moderne tijd. De betonlook leent zich goed voor combinaties met ander materiaal, waardoor de mogelijkheden ontelbaar zijn. Wil je meer weten over deze keukenstijl? Laat je inspireren door deze pagina of kom een keertje langs om de keukens in het echt te bewonderen!

Wat is een betonlook?

Een betonlook is eigenlijk alles wat gemaakt is van echt beton of de uitstraling van beton heeft. De betonlook is ontstaan met de komst van de industriële interieur stijl. Een industriële stijl doet denken aan fabrieken waarin met robuust materiaal gewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld staal en beton. Het geeft dan ook een stoere uitstraling. Denk je misschien dat grijs voor keukens saai is? Omdat een betonlook keuken op heel veel manieren kan worden gecreëerd, is dat absoluut niet het geval.

Een betonlook is ideaal te combineren met andere materialen, waardoor je allerlei kanten op kunt en de keuken goed aan te passen is aan jouw persoonlijke smaak. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor complete keukens bij Kitchen4All. 

Keuken betonlook
Moderne keuken beton

Mogelijkheden met een betonlook keuken

Een moderne keuken met beton heeft een strakke afwerking. Die strakke afwerking kun je maken door niet te veel details aan je keuken toe te voegen. We zien bijvoorbeeld dat veel mensen kiezen voor een greeploze keuken omdat een handgreep niet per se nodig is. Je kunt er ook voor kiezen om een moderne keuken met een beton blad te ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor hoogglans kastjes met een betonlook keukenblad en je hebt een prachtige combinatie waar je niet gauw genoeg van zult krijgen.

Wil je graag afwisselen met ander materiaal, bijvoorbeeld met hout? Betonlook keukens en houtsoorten combineren geeft een prachtige verrassende uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig natuurhouten werkblad of laat je inspireren door andere mogelijkheden in een van onze winkels!

Hulp bij het vinden van jouw betonlook keuken

Een betonlook keuken kan op verschillende manieren gemaakt worden. Of het nu gaat om fronten of werkbladen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een moderne keuken waar je met plezier naar kijkt en gebruik van maak. Heb je inspiratie opgedaan of heb je nog vragen? Kom gerust een keer langs in een van onze winkels om de betonlook keukens in het echt te bewonderen. 

Moderne betonlook keuken
Betonlook keuken

Inspiratie voor de moderne keuken

Inspiratie voor een moderne keuken met betonlook doe je namelijk veel makkelijker op wanneer je het écht kunt inbeelden. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij, want bij ons kun je een gratis 3D-ontwerp laten maken van jouw betonlook keuken. Onze betrokken keukenspecialisten zullen je met enthousiasme laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo heb je binnen no-time ook een prachtige betonlook in je eigen woning staan!