Complete keuken "Sylt Black"

Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"
Complete keuken "Sylt Black"

Wanneer je op zoek bent naar een landelijke keuken met een klassieke uitstraling past de complete keuken Sylt Black helemaal bij jou. Door de raamoptiek fronten, glaskasten en klassieke grepen creëert deze keuken een nostalgisch gevoel.

€ 16.495,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Bij een landelijke keuken zul je misschien niet zo snel denken aan zwarte fronten. Maar de complete keuken Sylt Black laat zien dat dit een goede combinatie is. De fronten zijn voorzien van een raamoptiek welke de landelijke en klassieke uitstraling versterken. Op de keuken is een prachtig houtlook werkblad geplaatst, wat natuurlijk kenmerkend is voor de landelijke stijl. De keuken wordt afgemaakt door de spoelbak en kraan welke de kleur Gun Metal hebben.

Voorzien van moderne apparatuur

Dat de complete keuken Sylt Black een klassieke uitstraling heeft, betekent natuurlijk niet dat de keuken voorzien is van ouderwetse apparatuur. Want dat is zeker niet waar! De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, waarboven een ingebouwde afzuigkap hangt. Hierdoor zie je de afzuigkap niet zitten en blijft de klassieke sfeer van de keuken behouden. Daarnaast is er in de hoge kastenwand een luxe combi-magnetron geplaatst, door de zwarte kleur van het apparaat zie je deze haast niet zitten. De wijnkoeler mogen we natuurlijk niet onbenoemd laten! Omdat deze voorzien is van houten schappen past dit goed bij de landelijke uitstraling van de keuken.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Sylt Black

Werkblad
Kunststof werkblad, houtlook

Grepen
Gun Metal

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Geïntegreerde afzuiging

Kookplaat
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Oven
Luxe combi-magnetron

Koelkast
Energiezuinige koel-vriescombinatie

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

Wijnkoeler

Accessoires
Luxe glaskasten

€ 16.495,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Complete ontzorging

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt best veel kijken. Je moet verschillende keuzes maken en dit kan best spannend zijn. Daarom willen wij je volledig ontzorgen tijdens dit proces. Dit doen we niet alleen in de winkel tijdens de aankoop van de keuken, maar ook erna. Wanneer jij samen met een van onze adviseurs je droomkeuken hebt samengesteld, wordt deze na de aankoop door ons bij je thuis geleverd. Ook de montage kunnen we volledig voor je uit handen nemen.

Maak een afspraak

Wil je de complete keuken Sylt Black graag eens in het echt bekijken? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Je kunt spontaan binnenlopen of een afspraak maken. Wanneer je een afspraak maakt weet je zeker dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft om samen met jou je nieuwe keuken samen te stellen.