Klassieke keukens

Klassieke keuken

Op zoek naar een klassieke keuken? De keuken met klassieke look is van alle keukenstijlen veruit de oudste. De gemoedelijke en nostalgische sfeer van vroeger proef je direct. Je voelt je vaak meteen thuis in deze keukens. Wanneer je kiest voor een klassieke keuken, dan krijg je een keuken die is voorzien van de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Denk bijvoorbeeld aan en ingebouwde kokendwaterkraan, luxe koffieapparaat of een inductie kookplaat. Ook in klassieke keukens is dit natuurlijk allemaal gewoon mogelijk. Wél heeft de keuken een nostalgische look & feel door het gebruik van klassieke materialen of looks. Op deze pagina laten we je graag een aantal klassieke keukens zien die we eerder al opleverden bij onze klanten.

Wil je meer weten over klassieke keukens? Kom dan langs bij een van onze winkels en laat je voorzien van persoonlijk advies. Onze keukenadviseurs ontzorgen jou compleet en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Ook kun je hier al onze prachtige complete keukens met klassieke uitstraling bewonderen.

Klassieke keukens

Eerder opgeleverd bij Kitchen4All

Naar overzicht

Klassieke keuken kopen bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All vind je een ruim aanbod aan keukens met klassieke uitstraling. Onze klassieke keukens kun je komen bekijken in onze winkels. Deze zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt zit. Naast de authentieke inrichting en warme sfeer heeft deze keukenstijl nog een aantal kenmerken, zoals een elegante uitstraling, stijlvolle keukenapparatuur, sierlijke details en klassieke keukengrepen. Denk bijvoorbeeld aan een groot fornuis, een stijlvolle oven, een klassieke koelkast, sierlijke fronten, glazen bovenkasten en uitgestald servies. Zo’n warme uitstraling komt niet vanzelf tot stand. Het materiaal- en kleurgebruik heeft hier veel invloed op. Om een zo sfeervol mogelijke ruimte te creëren, wordt er in een klassieke keuken veel gebruik gemaakt van hout(look). Om die reden behoudt de keuken zijn oorspronkelijke uitstraling. Voor het aanrechtblad valt de keuze in de meeste gevallen op natuursteen, een materiaal dat ook bij het gevoel van vroeger past. De combinatie van deze materialen met lichte, warme kleuren zorgt voor een sfeervol geheel.

Klassieke keuken
Klassieke keuken op maat

Jouw klassieke keuken samenstellen

Is jouw interesse gewekt in een klassieke keuken? Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze winkels om inspiratie op te doen. Het zelf zien en voelen van materialen zorgt ervoor dat je een goed gevoel krijgt wat je terug wil zien in jouw toekomstige klassieke keuken. Onze keukenadviseurs nemen echt de tijd voor je en geven altijd een passend advies. Zo weet jij zeker dat jouw klassieke keuken straks helemaal past bij jouw ruimte en wensen. Aan de hand van jouw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met je aan de slag om de details uit jouw ontwerp te bespreken. Je ontvangt dan ook altijd een gratis 3D-ontwerp op maat, zodat je jouw keuken al helemaal voor je kan zien voor je de beslissing maakt. Helemaal blij met jouw klassieke keukenontwerp? Dan gaan we de levering en indien gewenst ook de montage voor je inplannen, want ook het monteren van jouw klassieke keuken kan je aan ons overlaten!

Meer klassieke keuken inspiratie

We hebben je al een aantal voorbeelden van klassieke keukens laten zien, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Omdat al onze keukens maatwerk zijn, zijn er te veel unieke ontwerpen om op onze website te laten zien. Daarom nodigen we je graag uit om een van onze keukenwinkels te bezoeken. Hier vind je veel verschillende opstellingen, maar ook materialen waarmee je zelf jouw ideale klassieke keuken kunt samenstellen. Of je nu een van onze al samengestelde klassieke keukens kiest of jouw keuken van begin af aan zelf wil samenstellen; we komen samen tot het ontwerp waar jij helemaal blij van wordt. Heb je al ideeën over hoe de klassieke keuken eruit moet komen te zien? Met onze 3D-keukenontwerper kan je ook zelf al jouw ideeën visualiseren. Hierbij kom je er al snel achter dat je bij het kopen van een klassieke keuken op veel zaken moet letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je budget, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseurs helpen je graag om jouw keukenwens tot leven te brengen. Plan daarom geheel vrijblijvend jouw gratis adviesgesprek in bij een winkel bij jou in de buurt, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw klassieke keuken!

Afspraak maken