Trend: natuurlijke kleuren en materialen in de keuken

Natuurlijke kleuren en materialen, we zien het steeds vaker terugkomen in diverse interieurs. Maar ook in keukens zien we steeds vaker dat er gebruikgemaakt wordt van invloeden uit de natuur. Iets voor jou? Laat je inspireren!

Keuken natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren zorgen voor een rustige kleur in de ruimte. Het kunnen lichte, maar ook donkere kleuren zijn. Fel is het in ieder geval niet. Als je natuurlijke kleuren in jouw keuken wilt toepassen dan is het een aanrader om eerst een moodboard te maken. Mix and match diverse natuurlijke tinten en creëer zo een prachtig geheel.

Natuurlijke materialen

Extra rust in jouw keuken? Door gebruik te maken van natuurlijke materialen bereik je dit. Denk bijvoorbeeld aan een houtlook PVC vloer en accessoires van bijvoorbeeld jute en wol. Daarbij kun je aan de eettafel of aan de bar rotan stoelen plaatsen. Dit geeft een rustig en speels effect in de ruimte. Ook wanneer je kiest voor natuurlijke materialen geldt: door een moodboard te maken krijg je goed inzicht in wat er past bij elkaar en wat je mooi vindt.

Diverse mogelijkheden

Wil je ook graag deze trend terug laten komen in jouw keuken? Bij Kitchen4All kun je terecht voor het samenstellen van jouw droomkeuken in kleuren en materialen die je zelf wenst. Er zijn heel veel mogelijkheden. Bespreek met één van onze adviseurs hoe jij jouw droomkeuken voor je ziet en welke kleuren en materialen je prachtig vindt. Heb je een moodboard gemaakt? Neem deze dan mee naar het adviesgesprek, want zo krijgt de adviseur een beter beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet zien.

Laat je inspireren!

Smaken verschillen, dat weten we bij Kitchen4All als geen ander. Neem een kijkje op onze website en Pinterest pagina en laat je inspireren. Daarnaast vind je in onze winkels ook diverse keukens met natuurlijke kleuren en materialen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe prachtig deze trend is.

Natuurlijke materialen keuken
Natuurlijke kleuren keuken
Diverse mogelijkheden keuken (1)

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Complete keuken easytouch deep sea 2 (2)

Goudkleurige accenten in de keuken

Lees verder

Kokendwaterkranen

Kokendwaterkranen: de voordelen

Lees verder

A-merken keuken

Wat zijn de A-merken bij keukens?

Lees verder

Complete keuken montage

Keuken laten plaatsen: dit regelen we voor je

Lees verder