Trends: Zwarte keukens met goud

Ben je op zoek naar een luxe en stijlvolle keuken? Dan is een zwarte keuken met goud misschien wel iets voor jou. Zwarte keukens met goud zijn al een tijd een trend en we verwachten dat dit nog wel even zo blijft. De combinatie van goud en zwart zorgt namelijk voor een uniek contrast waardoor je keuken een stijlvolle uitstraling krijgt. Wil je meer weten over zwarte keukens met goud? Lees dan snel verder.

Zwarte keukens met goud

De basis

Vaak zien we dat er bij deze keukens gekozen wordt voor een zwarte basis, bestaande uit zwarte fronten en apparatuur. Voorheen bevatte keukenapparatuur vaak nog rvs-details, maar tegenwoordig is er ook volledig zwarte apparatuur verkrijgbaar. Deze zwarte basis wordt vaak aangevuld met gouden accenten. Je hebt dan een eenvoudige basis waarbij de gouden accenten volledig tot hun recht komen. Je kan natuurlijk ook voor wat gewaagders gaan, kies dan voor een zwart front met een betonlook of een houtstructuur. Dit geeft je keuken nét een wat stoerdere en robuustere look.

Zwarte basis keuken
Gouden accenten keuken

Accenten toevoegen

De basis van de keuken kun je dus aanvullen met gouden accenten. Je kan hierbij denken aan een spoelbak, een kraan, grepen of greeplijsten. Maar je kan er ook voor kiezen om een deel van de accenten in een zwarte kleur te nemen. Als je bijvoorbeeld graag een rustige uitstraling wil, dan zijn zwarte grepen een echte aanrader. Nadat de keuken is geplaatst kun je bekijken wat de keuken nog mist. Misschien wil je nog wat meer zwart of goud toevoegen, dan zijn accessoires een goede aanvulling.

Zwart en goud in de keuken combineren

Vind je alleen zwart met goud wat te veel of wil je juist variatie toevoegen? Dan kan je de zwart met gouden basis combineren met andere kleuren en materialen. Een marmerlook blad is bijvoorbeeld een prachtige aanvulling op zwarte fronten en gouden accenten. Maar ook hout kan een goede toevoeging zijn. Zo kan je kiezen voor een houtlook werkblad of houten planken aan de wand. Door andere materialen toe te voegen kan je eenvoudig een unieke keuken creëren die helemaal bij je past.

Zwart met goud combineren
Gewenste stijl keuken

Helemaal jouw stijl

Bij deze keukens kan je verschillende kanten op als het om stijl gaat. Zo kan je een design keuken creëren door te kiezen voor hoogglans fronten gecombineerd met inbouwapparatuur. Maar ook een luxe stijl is mogelijk, combineer dan zwarte fronten met goudkleurige kranen en een marmerlook werkblad. Een keukenstijl waar je misschien niet zo snel aan zou denken is een moderne keuken. Maar ook in deze keukenstijl kunnen zwart en goud een strakke combinatie vormen. Kies dan voor een rustige basis van zwarte fronten en apparatuur en combineer dit met gouden accenten.

Weet je al precies hoe jouw zwarte keuken met goud eruit moet komen te zien? Kom dan eens naar een van onze winkels, daar kunnen onze deskundige adviseurs een 3D-ontwerp van je droomkeuken maken. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe en onderhandelingen, dus krijg je altijd direct een eerlijke en transparante prijsopgave. Daarnaast bieden we je voldoende bedenktijd zodat je rustig kunt nadenken over je nieuwe droomkeuken. Bij Kitchen4All zijn we namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder