Welk aanrechtblad past het beste in mijn keuken?

Het aanrecht is één van de belangrijkste onderdelen van de keuken. Ten eerste dient het natuurlijk als werkblad waar jij jouw eten op kunt klaarmaken. Ten tweede wil je natuurlijk ook dat het er mooi uitziet. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een aanrechtblad die past bij de rest van de keuken. Maar hoe vind je nou het mooiste aanrechtblad voor in jouw keuken? We delen een aantal handige tips!

Welk aanrechtblad past het beste in mijn keuken?

Onderhoud

Voordat je zomaar op zoek gaat naar een aanrechtblad die je mooi vindt, is het ook belangrijk dat je kiest voor een aanrechtblad waarvan je weet hoe je deze het beste moet onderhouden. Over het algemeen geldt dat een natuurstenen aanrechtblad minder goed kan tegen agressieve schoonmaakmiddelen en vlekken. Een composieten werkblad is een goed alternatief. Dit is een samengesteld product dat bestaat uit afvalgruis van natuursteen in combinatie met hars en kwarts. Het werkblad is erg onderhoudsvriendelijk en sterk waardoor dit een prima aanrechtblad is. Om zo lang mogelijk plezier te beleven van jouw aanrechtblad, raden we je aan om goede schoonmaakproducten aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je het blad zo lang mogelijk mooi blijft.

Onderhoud multiplex keukenblad

Multiplex

Onderhoud simacore keukenblad

Simacore

Kleur composieten keukenblad

Graniet

Interieurstijl

Kies voor een aanrechtblad die past bij de rest van je keuken. Hou je van een landelijke keuken? Dan is een granieten aanrechtblad een goede keuze Dit komt doordat elke blad weer een unieke natuurlijke uitstraling heeft. Wil je liever een stoere industriële uitstraling? Dan staat een composieten werkblad met een betonlook of marmerlook prachtig. Natuurlijk kun je alle kanten op bij het uitkiezen van je aanrechtblad. Neem eens een kijkje op Pinterest en laat je inspireren!

Kleur

Heb je al een keuken of weet je wat voor een kleur jouw nieuwe keuken krijgt? Dit is van belang voor het kiezen van je aanrechtblad. Heb je een witte keuken? Dan staat een houtlook aanrechtblad of een zwart aanrechtblad prachtig! Heb je juist een zwarte keuken? Een zwart marmeren keukenblad of een houtlook blad is dan de perfecte match. Wat je ook wilt en waar je ook voor kiest: er zijn altijd heel veel mogelijkheden.

Kleur keramieken keukenblad

Keramiek

Kleur fineer keukenblad

Fineer

Kleur composieten keukenblad

Composiet

Afmetingen

Hoeveel ruimte heb je voor een aanrechtblad? Meet dit op voordat je zoektocht begint. Zo kun je gericht keuzes maken en weet je gelijk hoeveel geld je kwijt bent voor het oppervlak. Bovendien raden we je aan om goed te kijken naar de hoogte van het blad. Door een blad te kiezen die is afgesteld op jouw lengte, voorkom je dat je rug- en nekklachten krijgt. Kitchen4All denkt graag mee en helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Gratis 3D-ontwerp op maat

Om echt een goed beeld te krijgen van hoe het aanrechtblad in jouw keuken staat, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Kitchen4All bij jou in de buurt. Zo kun je meteen een kijkje nemen in onze winkel, zodat je een goed beeld krijgt van de diverse mogelijkheden. Daarnaast maken we een 3D-ontwerp op maat met jouw nieuwe keuken, zodat je ook meteen kunt zien hoe jouw ideale aanrechtblad in deze keuken staat. Zo kun je past écht de beste keuze maken.

 

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een gezellige keuken

Een gezellige keuken inrichten

Lees verder

Trend combineren

Trends kun je combineren

Lees verder

Werkbladen schoonmaken (1)

Werkbladen schoonmaken/ onderhouden

Lees verder

Lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder