Moderne keuken met hout

Moderne keukens staan bekend om hun eigentijdse en strakke uitstraling. Een moderne keuken kun je met verschillende kleuren en materialen inrichten en zo helemaal naar je eigen hand zetten. Kies bijvoorbeeld voor een witte moderne keuken of voor een zwarte keuken met marmerlook. Of is een moderne keuken met hout meer iets voor jou? Deze keukens staan bekend om hun strakke uitstraling met een landelijk tintje. Lees snel verder en ontdek of een moderne keuken met hout echt iets voor jou is.

Kenmerken moderne keuken met hout

Moderne keukens kenmerken zich dus door de strakke en vaak ook minimalistische uitstraling. Vaak zijn moderne keukens greeploos en is de apparatuur ingebouwd. Door hout aan een moderne keuken toe te voegen, krijgen deze keukens een landelijke touch. Een hele strakke moderne keuken kan soms wat kil ogen. Hout daarentegen heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Door te kiezen voor een moderne keuken met hout, vermijd je dat de keuken kil wordt en creëer je een warme en sfeervolle ruimte.

Houten keuken modern
Moderne keuken hout

De mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren hout aan je kleine moderne keuken toevoegen, denk bijvoorbeeld aan houten fronten of een houten werkblad. Nu kan echt hout kostbaar zijn en het is daarnaast geen geschikt materiaal voor een werkblad. Daarom bieden we houtlook fronten en werkbladen. Dit is een imitatie materiaal dat vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is. Het is minder kostbaar dan massief hout en daarnaast bestand tegen vocht, ideaal! Houtlook is in veel verschillende kleuren te verkrijgen, je kunt dus met houtlook de keukenstijl creëren die jij voor ogen hebt.

Combineren moderne keuken met hout

Natuurlijk heb je de keuze uit houtlook fronten of een houtlook werkblad, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een moderne keuken met een eiland? Kies dan voor een houtlook bar, zo maak je ook direct van de bar een eyecatcher. Als je een keukenopstelling hebt met meerdere keukenblokken of een rechte keuken met bovenkasten hebt, kun je houtlook fronten ook combineren met een andere kleur of materiaal. Denk bijvoorbeeld aan zwart of wit. Je hebt dan toch een moderne keuken met hout, zonder dat het hout te veel overheerst. Daarnaast kun je extra hout toevoegen met accessoires, denk bijvoorbeeld aan plankjes aan de wand, een houten snijplank of kom.

Moderne keuken met hout
Groene moderne keuken met hout

Complete ontzorging

Is een moderne keuken met hout precies naar waar je op zoek bent? Kom dan langs bij een van onze keukenwinkels. Onze keukenadviseurs helpen je daar graag bij het uitzoeken en ontwerpen van je nieuwe keuken. We zijn er bij Kitchen4All om je te ontzorgen en doen dit niet alleen bij het ontwerpen en samenstellen van de keuken. Ook na de aankoop van je nieuwe keuken kun je op complete ontzorging rekenen. We komen de keuken namelijk gratis bij je thuisbezorgen. Ook kunnen we de volledige montage voor je verzorgen. Zo kan jij genieten van je nieuwe keuken, zonder je ergens zorgen over te maken.

Maak een afspraak