slider kitchen4all 500 actie (desktop)

Ontvang €500,- korting bij aankoop van een complete keuken!

We hebben gelukkig al even mogen genieten van de zomerse temperaturen en dat doet ons goed! Droom je al lange tijd over een nieuwe keuken maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Kom deze zomer naar Kitchen4all en laat je inspireren in een van onze showrooms! Genoeg inspiratie opgedaan? Bij Kitchen4all krijg je deze zomermaanden maar liefst €500,- korting bij een complete keuken! Dus €500 korting op de altijd scherpe netto prijzen van Kitchen4all!

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken?  Dan is dit het moment om een afspraak te maken bij een Kitchen4all bij jou in de buurt. Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Door deze topactie kan het wellicht wat drukker zijn in onze vestigingen. Om er zeker van te zijn dat een adviseur alle tijd voor je heeft, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Kitchen4all bij jou in de buurt. Tijdens een (digitaal)adviesgesprek met deskundig keukenadvies nemen wij rustig de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis 3D-ontwerp ter waarde van €150, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij een Kitchen4all bij jou in de buurt of kies voor een afspraak op afstand.

Goed om te weten: Wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden!


Algemene voorwaarden actieperiode

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Bij aankoop van een complete keuken;
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Kitchen4all.
  • Benoemde actie is geldig t/m 30 september 2020.

Keukenadvies inclusief gratis 3D ontwerp

Plan direct een vrijblijvende afspraak in de agenda van één van onze adviseurs bij uw gewenste vestiging.  Op locatie maken we graag gratis een uitgebreide 3D tekening van uw droomkeuken. (twv. €150,-).

GRATIS KEUKENADVIES!
9,6