Novy Kitchen4All

Novy

Novy is een internationaal merk dat bekend staat als specialist in hoogstaande kookplaten en afzuigkappen. De oorsprong van het merk ligt in België, waar ook de ontwikkeling en de productie van de apparatuur plaatsvindt. Het merk stelt hoge eisen aan design, gebruiksgemak, stilte en duurzaamheid. Alle producten van Novy zijn dan ook voorzien van hoogwaardige kwaliteit. Het uitgebreide assortiment kookplaten en afzuigkappen zorgt ervoor dat Novy voor iedere keuken passende apparatuur biedt. 

Logo Novy

Kookplaten

Novy staat onder andere bekend om haar inductiekookplaten. Het assortiment van dit merk biedt vijf verschillende soorten kookplaten, welke voorzien zijn van verschillende functionaliteiten en voordelen. Zo zijn er kookplaten met flexibele zones, waardoor je bijvoorbeeld de zones kunt verbinden, waardoor er grotere zones ontstaan. Daarnaast zijn alle kookplaten uitgerust met een ingebouwde timer, waardoor je je eten nooit meer te lang op de kookplaat laat staan. De inductiekookplaten van Novy zijn daarnaast in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo kun je het formaat afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Geïntegreerde afzuiging

Naast ‘gewone’ inductiekookplaten, biedt Novy ook kookplaten met afzuiging aan. Hierbij is de afzuigkap geïntegreerd in de kookplaat. Hierdoor kun je zelf kiezen waar je de kookplaat plaatst, je bent immers niet afhankelijk van een muur of plafond. Het merk biedt vier verschillende soorten inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging aan. Het verschil tussen de kookplaten bevindt zich voornamelijk in het design. De functies van de afzuiging zijn nagenoeg hetzelfde. Zo kun je dus het design uitkiezen wat bij jou en je keuken past, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid ervan verloren gaat.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging Novy
Design eilandafzuigkap Novy

Design eilandafzuigkap

Plafond afzuigkap Novy

Plafond afzuigkap

Wandafzuigkap Novy

Wandzuigkap

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Novy staan erom bekend dat ze fluisterstil, maar toch heel krachtig zijn. Het merk biedt zeven verschillende afzuigkappen, waardoor er voor iedere keuken een geschikte afzuigkap is. Zo biedt Novy onder andere plafondafzuigkappen welke in het plafond worden gemonteerd, maar ook de klassieke wandzuigkap. Daarnaast is iedere afzuigkap met verschillende technieken verkrijgbaar. Zo is iedere afzuigkap onder andere met recirculatie of een afvoer naar buiten verkrijgbaar. Of je nu kiest voor een landelijke rechte opstelling of voor een design keuken met een kookeiland. Novy biedt dus altijd wel een afzuigkap die bij jou en je nieuwe complete keuken past.

Novy bij Kitchen4All

Bekijk Novy in onze winkels

Bij onze Kitchen4All winkels vind je verschillende keukenopstellingen die voorzien zijn van de keukenapparatuur van Novy. Zo kun je deze in alle rust bekijken en ondertussen inspiratie op doen voor je nieuwe keuken. Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om je te voorzien van advies. Ze beginnen altijd met een korte kennismaking waarbij we je wensen en behoeften in kaart brengen. Op basis daarvan gaan we samen jouw keuken samenstellen. Om ervoor te zorgen dat je een goed beeld hebt van je nieuwe keuken, maken we een 3D-ontwerp. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een afspraak