ATAG Kitchen4All

ATAG

ATAG is ruim 70 jaar geleden opgericht in een Achterhoeks schuurtje, waarna zij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend merk van keukenapparatuur. De keukenapparatuur van ATAG staat garant voor kookplezier. Voor iedere thuiskok hebben zij de geschikte keukenapparatuur. Het merk biedt een ruim assortiment keukenapparatuur aan met verschillende functionaliteiten en in verschillende designs. Zo bieden zij altijd de apparatuur die bij je past.

Logo ATAG

Stijlvolle apparaten

Het ruime assortiment van ATAG bestaat onder andere uit kookplaten, vaatwassers, ovens en afzuigkappen, maar ook apparatuur als wijnklimaatkasten vallen onder het assortiment van ATAG. Deze apparaten staan allemaal bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteiten. De apparatuur van ATAG is namelijk voorzien van de nieuwste innovaties. Maar we mogen ook de uitstraling ervan niet vergeten, alle apparatuur van ATAG heeft een stijlvol design. De apparaten zijn daarom niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan de keuken. De slogan van ATAG luidt niet voor niets: We love to cook.

Design lijnen

ATAG biedt twee verschillende designlijnen aan, de Magna en Matrix lijn. De Magna lijn staat bekend om de combinatie van functionaliteit en design, waardoor er een uniek product ontstaat. De Matrix lijn bestaat uit een uitgebreide collectie keukenapparatuur, die van hoogwaardige functionaliteiten zijn voorzien. Daarnaast is deze lijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: rvs, matzwart grafiet en Black Steel. Hierdoor kun je een kleur uitkiezen die bij jouw en je keuken past. Doordat beide design lijnen voorzien zijn van hoogwaardige functionaliteiten, zijn deze apparaten zeer geschikt voor de echte kookliefhebber.

Stijlvolle apparatuur ATAG
Kookplaten ATAG

Kookplaten

De kookplaat is een van de belangrijkste keukenapparaten. De inductiekookplaten van ATAG zijn niet meer voorzien van vaste kookzones, zodat je voldoende ruimte hebt voor verschillende groottes pannen.

Ovens ATAG

Ovens

ATAG biedt verschillende ovens aan met verschillende functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een stoomoven of een combi-oven met magnetronfunctie.

Wijnklimaatkasten ATAG

Wijnklimaatkast

Voor een echte wijnliefhebber mag een wijnklimaatkast niet ontbreken. Met deze kasten heb je je wijn altijd op de juiste apparatuur.

Koelkasten ATAG

Koel-vrieskasten

Een koelkast mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook een vriezer is een functionele toevoeging aan de keuken. Hoe handig is dan een koel-vriescombinatie?

Nieuwe innovaties ATAG

Nieuwe innovaties

ATAG staat bekend om haar innovatieve producten. Je zult bij keukenapparatuur als koelkasten misschien niet meteen denken aan nieuwe innovaties. Maar ook deze producten voorziet ATAG van de nieuwste functionaliteiten. Zo hebben zij een koelkast met DuraFresh, waarbij je van een zone in de koelkast de temperatuur handmatig kunt instellen. Hierdoor blijven verse producten zoals vlees en vis langer vers! Maar ook andere apparaten als kookplaten en wijnklimaatkasten bevatten de nieuwste tools. Zo hebben zij onlangs een kookplaat uitgebracht waarbij je de exacte temperatuur van de kookzone kunt bepalen, ook wel celsius cooking.

Bezoek een van onze winkels

Wil je graag de apparatuur van ATAG in het echt zien? Maak dan een afspraak of kom eens langs bij een van onze winkels. Daar hebben we verschillende keukenopstellingen die voorzien zijn van ATAG apparatuur. Zo kun je in alle rust rondkijken en inspiratie op doen. We zijn er bij Kitchen4All om je compleet te kunnen ontzorgen. Dus vraag gerust een van onze keukenadviseurs om advies. Zij helpen je graag met het samenstellen van een nieuwe keuken met keukenapparatuur van ATAG. Ze beginnen altijd met het in kaart brengen van je wensen en behoeften en aan de hand daarvan maken ze een 3D-ontwerp voor je. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe keuken.

Maak hier een afspraak