ATAG

We love to cook

ATAG staat voor kookplezier, welke techniek je ook kiest.

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. De kookplaten van ATAG zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Voor elke soort thuiskok heeft ATAG wat wils. Of je nu een echte hobbykok bent of je juist begint met experimenteren. In het brede aanbod is er volop keuze uit stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken.

Logo ATAG
ATAG oven

Stijlvolle apparaten

Via Kitchen4All is een mooie collectie ATAG apparatuur te verkrijgen. Ben je op zoek naar een innovatief stoomoven of wil je juist het nieuwste op het gebied van inductie koken? Met de stijlvolle apparaten van ATAG kan je heerlijke gerechten maken! Ze zitten vol handige functies waardoor het bakken en koken net iets eenvoudiger wordt.

A-merk ATAG past perfect in het assortiment van Kitchen4All. Je kunt via onze winkels jouw gewenste apparaat bestellen. Heb je nog advies nodig? Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om voor jou de beste keuze te maken!