• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

ATAG

We love to cook

ATAG staat voor kookplezier, welke techniek je ook kiest.

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. De kookplaten van ATAG zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Voor elke soort thuiskok heeft ATAG wat wils. Of je nu een echte hobbykok bent of je juist begint met experimenteren. In het brede aanbod is er volop keuze uit stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken.

Logo ATAG
ATAG oven

Stijlvolle apparaten

Via Kitchen4All is een mooie collectie ATAG apparatuur te verkrijgen. Ben je op zoek naar een innovatief stoomoven of wil je juist het nieuwste op het gebied van inductie koken? Met de stijlvolle apparaten van ATAG kan je heerlijke gerechten maken! Ze zitten vol handige functies waardoor het bakken en koken net iets eenvoudiger wordt.

A-merk ATAG past perfect in het assortiment van Kitchen4All. Je kunt via onze winkels jouw gewenste apparaat bestellen. Heb je nog advies nodig? Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om voor jou de beste keuze te maken!