Pronorm keukens Kitchen4All

Pronorm

Pronorm is een Duitse fabrikant van keukenkasten en -fronten. Het merk biedt een uitgebreid assortiment waarbij de wensen van de klant het belangrijkst zijn. De keukens van Pronorm bieden daarom hoogwaardige kwaliteit en worden bovendien op een duurzame wijze geproduceerd. Wanneer je voor de kasten en fronten van Pronorm kiest, weet je zeker dat jouw keuken jarenlang meegaat.

Het uitgebreide assortiment van Pronorm

Pronorm staat naast duurzaamheid en kwaliteit bekend om haar uitgebreide assortiment. Iedere kasten combinatie die het merk maakt is maatwerk en wordt aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Het merk biedt vier verschillende lijnen aan die allemaal hun eigen voordelen bieden. Zo is de classicline zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle Pronorm keuken zonder al te veel poespas. En is de Y-line bijvoorbeeld een goede optie als je graag een strakke en luxe keuken wil creëren. Iedere lijn biedt verschillende breedtes, hoogtes en dieptes kasten. Daarnaast biedt de X-line greeploze fronten, waar de Y-line ook fronten biedt die uitgevoerd zijn met een greeplijst. Met de kasten en fronten van Pronorm kun je dus een keuken creëren die volledig is aangepast aan jouw wensen en de mogelijkheden.

Strakke keuken Pronorm
Landelijke keuken Pronorm

Voor iedere keukenstijl

Het assortiment van Pronorm is dus zeer uitgebreid. Vrijwel iedere kleur biedt het merk aan en daarnaast zijn er ook verschillende soorten fronten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de wat meer standaard kleuren als grijs of zwart. Maar het merk biedt ook heel opvallende kleuren zoals goud en rood. Op deze manier biedt Pronorm voor iedere smaak wat wils. Daarnaast zijn er dus verschillende soorten fronten verkrijgbaar zoals fronten met een raamoptiek, greeploze fronten of fronten met een reliëf. Met een Pronorm keuken kun je vrijwel iedere keukenstijl creëren die je maar wil. Daarnaast kun je dus eindeloze combinaties maken, waardoor vrijwel iedere Pronorm keuken uniek is.

Keukenaccessoires

Naast dat Pronorm een uitgebreid kastenprogramma heeft, biedt het merk ook nog eens verschillende keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan opbergsystemen voor in je keukenlades, zoals besteklades en indelingen voor je pannen. Deze systemen hebben dezelfde afmetingen als de lades, waardoor ze er altijd perfect in passen. Of maak je keuken af met de prachtige verlichting van Pronorm, welke je op verschillende plekken kunt plaatsen. Daarmee kun je jouw Pronorm keuken op een mooie manier uitlichten.

Marmerlook keuken Pronorm
Pronorm bij Kitchen4All

Pronorm bij Kitchen4All

Zou jij graag een keuken met de kasten en fronten van Pronorm willen? Bezoek dan eens een van onze Kitchen4All winkels. We bieden daar verschillende Pronorm keukens, waardoor je deze in het echt kunt bewonderen. Ook hebben we daarvan alle fronten een staal, zodat je alle kleuren en mogelijkheden in het echt kunt bekijken. Zo kun je precies zien wat je mooi vindt en wat je wat minder aanspreekt. Natuurlijk helpt een van onze adviseurs je ook graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe Pronorm keuken. Zien we je snel?

Maak een afspraak