Werkbladen Jetstone

Jetstone

Het merk Jetstone is in 1993 opgericht in Nederland en biedt werkbladen aan. Jetstone staat bekend om de hoge kwaliteit en het uitgebreide assortiment dat zij aanbieden. Het assortiment bestaat namelijk uit maar liefst 180(!) kleuren werkbladen en hebben dus allemaal een andere stijl en uitstraling. Je kunt met een werkblad van Jetstone dus alle kanten op.

Jetstone

Uitgebreid assortiment werkbladen

Het assortiment keukenbladen van Jetstone is dus zeer uitgebreid. Het merk biedt niet alleen werkbladen van natuurlijke materialen aan, maar ook kunststof. De verschillende materialen hebben verschillende kenmerken en zo ook hun eigen voordelen. Omdat het merk die verschillende materialen aanbiedt, hebben ze niet alleen voor iedere keukenstijl maar ook voor verschillende budgetten werkbladen. Bovendien zijn alle werkbladen van Jetstone maatwerk, waardoor je zeker weet dat het werkblad perfect bij je nieuwe keuken past. Met een werkblad van Jetstone maak je jouw droomkeuken helemaal af!

Jetstone werkbladen

Natuurlijke materialen

Jetstone biedt verschillende natuurlijke materialen aan. Ieder materiaal kent zo zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de ene wat krasbestendiger dan de ander en is het ene materiaal in meer kleuren en prints verkrijgbaar.

Natuurstenen werkblad

Natuursteen

Natuurstenen werkbladen kunnen eigenlijk weer in drie andere materialen worden onderverdeeld, namelijk: graniet, marmer en hardsteen. Graniet is een stollingsgesteente en heeft daardoor een wat grovere uitstraling, marmer daarentegen heeft een wat luxere en verfijndere stijl en met hardsteen kies je al snel voor een landelijke uitstraling.

Composieten werkblad

Composiet

Composiet is opgebouwd uit delen natuursteen welke gemixt worden met bindend hars en pigment. Het materiaal is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en kent bovendien veel praktische eigenschappen. Zo is het een kras- en hittebestendig materiaal.

Keramieken werkblad

Keramiek

Keramiek bestaat voor een groot deel uit klei dat onder hoge druk wordt geperst en vervolgens wordt gebakken. Hierdoor is het een heel sterk materiaal. Net zoals bij keramische tegels, zijn keramieken werkbladen in vele kleuren en prints beschikbaar.

Jetstone bij Kitchen4All

Dekton werkbladen

Werkbladen zijn er dus in verschillende materialen, Jetstone heeft onlangs een nieuw materiaal aan het assortiment toegevoegd. Het materiaal dat zij aanbieden is Dekton, een materiaal dat qua kenmerken erg lijkt op keramiek. Hierdoor is het zeer degelijk en kras- en hittebestendig én eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Dekton in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een matte, geborstelde of hoogglans afwerking, waardoor je dus uit vele mogelijkheden kunt kiezen.

Jetstone bij Kitchen4All

Wil je graag de keukenbladen van Jetstone eens in het echt bekijken? Dat kan bij een van onze Kitchen4All winkels. Daar vind je stalen van alle werkbladen die Jetstone aanbiedt. Je kunt daardoor precies zien wat je mooi vindt en daarnaast combinaties maken met werkbladen en grepen. Zo maak je je eigen moodboard en weet je zeker dat je een keuken samenstelt die bij je past. Onze adviseurs staan ook voor je klaar om je te voorzien van advies en maken graag een 3D-ontwerp voor je. Zo zie je hoe het werkblad in jouw keuken eruit zou komen te zien. Maak direct een vrijblijvende afspraak en kom langs.

Plan een vrijblijvende afspraak