Nobilia

Duitse kwaliteitskeukens

Nobilia is de grootste Duitse keukenfabrikant. Nobilia maakt slim geconstrueerde keukens met een mooi design en voor elke smaak. Het merk probeert aansluiting te vinden bij iedere levensstijl. Bij Nobilia staat kwaliteit, het ontwerp, productie en klantenservice voor een betaalbare prijs in het middelpunt.

Logo Nobilia
Flash White complete keuken

Keukens van de beste kwaliteit made in Germany

Kitchen4All heeft een uitgebreid assortiment aan Nobilia keukens. Elke keuken is uniek omdat deze individueel voor je wordt ontworpen met de grootste zorgvuldigheid. Nobilia heeft ruim 70 jaar ervaring en een hoge automatiseringsgraad, welke garant staat voor een hoge kwaliteitsniveau. Nobilia gaat duurzaam om met hulpstoffen. De PEFC-certificering bewijst dat het merk verantwoordelijk omgaat met het waardevolle materiaal hout. Daar kan je op vertrouwen; de verwerkte houtmaterialen komen namelijk uit duurzaam beheerde bossen.

Onze adviseurs helpen je graag in één van onze winkels om je droomkeuken op maat samen te stellen. Je kunt bij ons een 3D ontwerp laten maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de keuken en inbouwapparatuur.