Nobilia

Nobilia is gevestigd in Duitsland en een fabrikant van keukenkasten- en fronten. Het merk staat bekend om het uitgebreide en toonaangevende assortiment. Iedere keuken die het merk maakt is uniek en volledig aangepast op de wensen van de klant. Nobilia streeft er namelijk naar om voor iedereen een geschikte keuken te creëren. Daarnaast staat duurzaamheid bij het merk hoog in het vaandel. Je kiest met Nobilia dus voor een keuken die helemaal bij je past én lang meegaat.

Logo Nobilia

Voor ieder wat wils

Het assortiment van Nobilia biedt vele verschillende mogelijkheden. Zo zijn er allerlei verschillende kleuren en soorten fronten verkrijgbaar. Het merk biedt de meer standaardkleuren aan als zwart, wit en beige. Maar je kunt ook kiezen voor opvallendere kleuren als blauw, groen en rood. Je kunt dus kiezen voor de kleur die helemaal bij je past. Daarnaast zijn er verschillende designs, denk bijvoorbeeld aan een front met een raamoptiek of een houtlook. Om ervoor te zorgen dat je de kasten en fronten volledig kunt afstemmen op jouw ruimte, zijn de kasten in allerlei dieptes, hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Met Nobilia kun je jouw droomkeuken samenstellen!

Nobilia keuken
Blauwe Nobilia keuken

Anti-vingerafdruk coating

Matte fronten zijn enorm populair vanwege de strakke en moderne uitstraling. Maar die matte fronten kennen wel een nadeel: je ziet er snel vlekken en vooral vingerafdrukken op. Dus niet een ideale keuze wanneer je voor een greeploze keuken kiest. Maar Nobilia heeft daar dé oplossing voor: een anti-vingeradruk coating. De fronten worden voorzien van een speciale coating die voorkomt dat je vlekken op de fronten zien. Bovendien zorgt de coating er ook voor dat je de fronten ook nog eens makkelijker schoon kan maken. Wanneer je kiest voor een Nobilia keuken kun je dus met een gerust hart voor matte fronten kiezen.

Duurzame innovaties

Bij Nobilia speelt duurzaamheid een grote rol bij het maken en produceren van de keukenkasten en -fronten. Bij iedere fase in de levenscyclus van een keuken wordt er rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van hout voorzien van een PEFC- certificaat en wordt er bij de productie gebruik gemaakt van zonne-energie. Daarnaast benoemden we al even dat de keukens van Nobilia een lange levensduur hebben. Niet alleen zijn de materialen van hoogwaardige kwaliteit, het merk zorgt er ook voor dat elementen van de keuken makkelijk vervangen kunnen worden.

Hoogwaardige kwaliteit

Nobilia staat naast het uitgebreide assortiment en duurzaamheid ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Het merk voldoet aan strenge kwaliteitseisen, waardoor je zeker weet dat jouw keuken jarenlang mee kan gaan. Om er zeker van te zijn dat die keukens aan de kwaliteitseisen voldoen, worden er verschillende controles en tests uitgevoerd.

Nobilia keuken
Nobilia bij Kitchen4All

Nobilia bij Kitchen4All

Wanneer je je nieuwe keuken gaat uitzoeken, wil je de kleuren en materialen natuurlijk in het echt bekijken. We hebben daarom verschillende keukens van Nobilia opgesteld staan in onze winkels. Je kunt op deze manier goed zien hoe de keukens er in het echt uitzien. Maar we hebben ook van ieder front een staal zodat je zeker weet dat je de kleur en het front kiest die bij je past. Bovendien kun je er ook nog eens makkelijk moodboards mee maken. Maak snel een afspraak en breng een bezoek aan een van onze winkels!

Plan een afspraak