Lanesto Kitchen4All

Lanesto

Lanesto is een aanbieder van onder andere kranen en spoelbakken. Een kraan en spoelbak gebruik je natuurlijk dagelijks meerdere keren en moet daarom passen bij jouw en je keuken. Daarom biedt Lanesto kranen en spoelbakken in verschillende kleuren, afmetingen en soorten aan. Hiermee zijn ze niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens heel stijlvol. Met de kranen van Lanesto kan je de uitstraling van je keuken creƫren die jij voor ogen hebt!

Logo Lanesto

Keukenkranen van Lanesto

Een keukenkraan wordt vaak gezien als een praktisch en functioneel onderdeel van de keuken. Maar de kraan bepaald ook voor een groot deel de sfeer van de keuken. Daarom zijn de keukenkranen van Lanesto in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het merk biedt niet alleen goudkleurige, zwarte en rvs-kranen aan, maar ook kleuren als koperkleurig, Gun Metal en chrome kranen. Zo kun je de kleur van de kraan bijvoorbeeld combineren met de fronten of het werkblad of juist kiezen voor een mooi contrast.

Spoelbakken

Naast een keukenkraan mag een spoelbak natuurlijk niet missen in je keuken. Lanesto biedt naast kranen dus ook spoelbakken aan. Ook deze worden in verschillende kleuren en afmetingen aangeboden. De spoelbakken hebben dezelfde kleuren als de kranen. Zo heeft Lanesto zwarte spoelbakken, maar ook onder andere rvs en koper. Je kunt dus je kraan met je spoelbak combineren, of juist voor twee verschillende kleuren kiezen. Naast de verschillende kleuren en afmetingen, zijn er ook verschillende inbouwmethodes. Zo kun je kiezen voor vlakbouw, waarbij de spoelbak overloopt in het werkblad. Maar ook voor onderbouw, waarbij de spoelbak onder het werkblad wordt geplaatst. Of voor een randloze spoelbak, waarbij er dus helemaal geen rand zichtbaar meer is.

Kraan Lanesto
Spoelbak keuken Lanesto
Spoelbak Lanesto
Spoelbakken Lanesto
Verschillende soorten kranen
Keukenkraan Lanesto
Keukenkranen Lanesto

Verschillende soorten kranen

Lanesto biedt verschillende soorten kranen aan met verschillende functies. Zo heb je eenhendel-mengkraan, waarbij je dus een hendel hebt om de kraan mee te bedienen. Met deze hendel bedien je de temperatuur en de hoeveelheid water. Maar er zijn ook tweeknopskranen, deze zijn voorzien van twee verschillende kranen. Je hebt er dan een voor warm water en een voor koud water. Hierbij meng je zelf het koude en warme water voor de juiste temperatuur. De grepen van de kraan kunnen of aan de kraan zitten, maar ook op het werkblad worden geplaatst.

Lanesto bij Kitchen4All

Kom de kranen van Lanesto bekijken

Wil je de kranen en spoelbakken van Lanesto graag eens in het echt bekijken? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Daar kun je de kranen en spoelbakken bekijken en bovendien in alle rust inspiratie op doen voor je nieuwe keuken. Twijfel je over welke kraan of spoelbak geschikt is voor jouw nieuwe keuken? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van advies. Samen met jou gaan ze jouw nieuwe keuken samenstellen en maken ze een 3D-ontwerp van de keuken die je voor ogen hebt. Als je tevreden bent met het ontwerp bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe en onderhandelingen en zorgen daarom voor een transparante prijsopgave. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Maak een afspraak