Selsiuz

De kokendwaterkraan die bij jou past

Selsiuz is een prachtig a-merk die betaalbare 3-in-1 kokendwaterkranen is haar assortiment heeft. Voor de liefhebber van deze kranen nu genoeg keuze! Selsiuz heeft drie verschillende modellen in vijf trendy kleuren. Welke Selsiuz kokendwaterkraan past bij jou?

Selsiuz
Selsiuz 3-1 kokendwaterkraan

Toepassing Selsiuz

Een kokendwaterkraan zie je steeds vaker in de moderne keuken verschijnen. De kranen zijn allemaal zuinig, veilig en waterbesparend. Een Selsiuz kokendwaterkraan heeft een mooi design en is bovendien zeer functioneel. Én dat allemaal voor een betaalbare prijs. Waar wordt een Selsiuz kraan voor gebruikt? Wat dacht je van snel een eitje koken, thee of koffie zetten in een handomdraai, babyflesje ontsmetten, pasta koken, verse muntthee binnen enkele seconde, groenten blancheren en nog veel meer!

Wil je ook een betaalbare Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan hebben? Onze adviseurs helpen je graag in één van onze winkels. Je kunt bij ons een vrijblijvend offerte laten opstellen.  Naast deskundig advies, kunnen wij de installatie van kokendwaterkraan voor je regelen.