Selsiuz Kitchen4All

Selsiuz

Selsiuz is een merk dat kokendwaterkranen aanbiedt. Dit zijn kranen waarbij je naast warm en koud water, ook kokend water kunt tappen. De kokendwaterkranen van Selsiuz vergoten het gebruikersgemak van de keuken! Naast dat je snel kokend water kunt pakken, zijn deze kranen ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Je pakt namelijk nooit meer water dan nodig is én de boiler verbruikt maar weinig energie. Een kokendwaterkraan van Selsiuz is dus een echte aanwinst voor je keuken.

Selsiuz

Kokend waterkraan

In steeds meer keukens zie je de kokendwaterkraan verschijnen. Het grote voordeel is dat de kranen zuinig en waterbesparend zijn. Voor een kop thee hoef je bijvoorbeeld niet de waterkoker aan te zetten, maar pak je precies genoeg water voor je kopje thee. Daarnaast zijn de kokendwaterkranen van Selsiuz beveiligd, waardoor deze kindvriendelijk zijn. Hoe werkt dan zo’n kokendwaterkraan? Deze kranen bestaan uit twee delen: de kraan en de boiler. De boiler wordt over het algemeen in het keukenkastje onder de kraan geplaatst. Deze zorgt er dus voor dat het water verwarmd wordt. De boiler is geïsoleerd waardoor er maar 10 watt energie nodig is om het water warm te houden. Dit maakt een kokendwaterkraan dan ook energiezuinig.

Designs

De kokendwaterkranen van Selsiuz worden in verschillende kleuren en designs aangeboden. Zo worden de kranen in de kleuren Chroom, Inox, Gun Metal, Copper en Gold aangeboden. Je kunt de kleur van de kraan dus afstemmen op de uitstraling van je keuken. Daarnaast biedt het merk verschillende designs aan. Zo zijn er kranen waarbij de bediening niet op de kraan zit, maar ernaast in het werkblad geplaatst worden. Maar ook de vorm verschilt, zo zijn er modellen met een haakse hals en modellen met een ronde hals. De kokendwaterkranen van Selsiuz kun je dus afstellen op de keukenstijl van je nieuwe keuken!

Kokendwaterkraan Selsiuz
Selsiuz 3-in-1 kraan

3-in-1 kraan

Selsiuz 4-in-1 kraan

4-in-1 kraan

Selsiuz 5-in-1 kraan

5-in-1 kraan

Verschillende functies

Selsiuz biedt verschillende kokendwaterkranen aan, die van verschillende functies zijn voorzien. Zo heb je de 3-in-1 kraan, waarbij er warm, koud en kokend water uit de kraan komt. Bij de 4-in-1 kraan van Selsiuz komt er naast warm en koud water ook bruisend water uit de kraan. Deze is dus niet voorzien van een kokend waterfunctie. De 5-in-1 kraan biedt wel de mogelijkheid om zowel kokend water als bruisend en gekoeld water te tappen.

Functies kokend waterkraan
Selsiuz bij Kitchen4All

Selsiuz bij Kitchen4All

Ben je op zoek naar een kokendwaterkraan van Selsiuz? In onze winkels kun je de kranen in het echt komen bekijken. We hebben verschillende keukenopstellingen staan die voorzien zijn van Selsiuz kranen. Zo kun je in alle rust inspiratie op doen voor je nieuwe kokendwaterkraan. Heb je al een idee over hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om samen met jou je nieuwe keuken samen te stellen. Ze voorzien je van advies en maken een 3D-ontwerp. Ben je tevreden over dit ontwerp? Dan krijg je een offerte met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe en onderhandelingen, daarom bieden we je een transparante prijsopgave. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Maak een afspraak