ETNA Kitchen4All

ETNA

ETNA is een ontwikkelaar en producent van keukenapparatuur en bestaat al meer dan 165 jaar. Het merk kenmerkt zich door de kwalitatieve en betaalbare keukenapparatuur. De apparatuur is niet alleen functioneel, maar ook vernieuwend. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je keukenapparatuur een stijlvolle toevoeging aan je keuken is. Daarom is de apparatuur van ETNA voorzien van stijlvolle designs.

Logo ETNA

De keukenapparatuur van ETNA

ETNA biedt onder andere ovens, fornuizen en afzuigkappen aan, eigenlijk alle basisapparatuur waarvan een complete keuken is voorzien. Het merk staat bekend om haar moderne keukenapparatuur met een scherpe prijs. Alle producten van ETNA zijn voorzien van een ‘Dutch Design’. Het Nederlandse design staat voor functioneel en tijdloos, met een oog voor detail. Omdat de apparaten van ETNA voorzien zijn van een tijdloos design, kun je deze met vrijwel iedere keukenstijl combineren. Daarnaast speelt de functionaliteit dus een belangrijke rol. De apparatuur is voorzien van alle technische specialisaties waar een apparaat aan moet voldoen.

ETNA Connect

De functionaliteit van de keukenapparatuur staat bij ETNA dus ook hoog in het vaandel. Zo biedt het merk sinds kort ‘connected apparaten’ aan, de lijn bestaat tot heden uit vaatwassers. Deze vaatwassers kun je verbinden met de speciale ETNA connect app. Hiermee kun je op afstand de vaatwasser bedienen. Zo kun je je eigen programma’s en meldingen instellen. Daarnaast kun je de status van de vaatwasser op afstand bedienen en geeft de app informatie over het onderhoud van de vaatwasser. Deze vaatwassers zijn dus een zeer functionele en praktische toevoeging aan je nieuwe keuken.

ETNA keukenapparatuur

Soorten apparatuur

ETNA biedt dus een ruim assortiment aan keukenapparatuur aan. Dit assortiment bestaat onder andere uit:

  • Ovens: het assortiment van ETNA bestaat uit de ‘standaard’ ovens ook uit combi-ovens en ovens met een warmhoudlade.
  • Koelkasten en vriezers: het merk biedt niet alleen losse koelkasten en vriezers aan, maar ook koel-vriescombinaties.
  • Kookplaten: ETNA biedt zowel inductiekookplaten als gaskookplaten aan en heeft daardoor voor ieder wat wils.
  • Afzuigkappen: de afzuigkappen van ETNA zijn in verschillende soorten en designs verkrijgbaar. Daardoor biedt ETNA altijd wel een geschikte afzuigkap aan.

Vrijstaande koelkasten

Een van de apparaten waar ETNA het meest bekend om staat, zijn de (vrijstaande) koelkasten. Zo biedt het merk een lijn met Retro koelkasten aan, deze koelkasten zijn voorzien van een echt retro design gecombineerd met moderne technieken. Daarnaast heeft ETNA ook een ruim assortiment aan vrijstaande koelkasten. Deze zijn voorzien van zowel een koel- als een vriesruimte. Waardoor je dus voldoende opbergruimte voor als je etenswaren hebt. Ideaal met een groot gezin. Ook deze koelkasten zijn voorzien van een stijlvol design. Met een vrijstaande koelkast kun je dus een ware eyecatcher in je keuken creëren.

Retro koelkast ETNA
ETNA bij Kitchen4All

De keukenapparatuur van ETNA bij Kitchen4All

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken speelt de keukenapparatuur een grote rol. Deze bepaald immers de functionaliteit en de werkbaarheid van je keuken! Daarom zijn al onze keukenopstellingen voorzien van keukenapparatuur, waaronder de apparatuur van ETNA. Zo kun je deze in het echt bekijken en in alle rust inspiratie op doen voor je nieuwe keuken. Onze adviseurs maken graag een 3D-ontwerp voor je, zodat je precies weet hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan krijg je van ons een offerte met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe en onderhandelingen en we bieden je daarom een eerlijke en transparante prijsopgave. Bovendien bieden we je voldoende bedenktijd, zodat jij zeker weet dat dit je nieuwe droomkeuken is.

Vind jouw Kitchen4All winkel