Dekker Zevenhuizen Kitchen4All

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is opgericht in 1930 en een echt familiebedrijf. Het merk is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen, waarmee maatwerkbladen voor keukens worden gemaakt. Dekker Zevenhuizen biedt een divers assortiment aan werkbladen aan. Deze worden van verschillende materialen vervaardigd en hebben ieder hun eigen uitstraling. Een werkblad mag natuurlijk niet ontbreken in je nieuwe keuken. Met een werkblad van Dekker Zevenhuizen maak je jouw nieuwe keuken helemaal compleet!

Dekker Zevenhuizen

Maatwerk werkbladen

De werkbladen die Dekker Zevenhuizen aanbiedt zijn allemaal maatwerk. Iedere keuken is natuurlijk verschillend, waardoor de afmetingen van de werkbladen ook anders zijn. Maar ook de dikte van het werkblad kan verschillend zijn, zo kun je bij sommige materialen kiezen voor een dunner werkblad of juist dikker werkblad. Net wat jij mooi vindt! Je wil natuurlijk ook dat je nieuwe werkblad volledig bij je keuken past, daarom biedt Dekker Zevenhuizen een breed assortiment aan kleuren aan. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende prints, zoals houtlook of marmerlook. Met een werkblad van Dekker Zevenhuizen kun je dus de uitstraling in je keuken creƫren die helemaal bij je past.

Achterwanden

Naast werkbladen biedt Dekker Zevenhuizen ook achterwanden aan. Van vrijwel ieder materiaal dat gebruikt wordt om werkbladen te maken, kunnen ook achterwanden worden gemaakt. Omdat ook deze per keuken verschillen, worden de achterwanden ook op maat gemaakt. Je kunt dus kiezen voor een achterwand in dezelfde kleur en materiaal als het werkblad. Maar je kunt ook gaan voor een contrasterende achterwand van een volledig ander materiaal ook kleur. Ook de hoogte van de achterwand kun je helemaal zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een smetplint of juist voor een achterwand die tot aan de boven keukenkastjes lopen.

Materialen Dekker Zevenhuizen
Kunststof werkbladen Dekker Zevenhuizen

Werkblad Toplaminaat

Quartz werkbad Dekker Zevenhuizen

Werkblad Quartz

Keramieken werkblad Dekker Zevenhuizen

Werkblad Keramiek

Granieten werkblad Dekker Zevenhuizen

Werkblad Graniet

Verschillende materialen

De werkbladen en achterwanden van Dekker Zevenhuizen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo heb je werkbladen van laminaat en kunststof, het voordeel van deze werkbladen is dat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn en daarnaast minder kostbaar zijn dan stenen werkbladen. Daarnaast heb je werkbladen die van steen zijn, denk aan composiet, keramiek en graniet. Het grootste voordeel van deze werkbladen is voornamelijk de stevigheid ervan. Omdat deze werkbladen van steen zijn, zijn ze vocht, - hitte, - en krasbestendig. De genoemde materialen zijn de meest voorkomende werkblad materialen, in totaal biedt Dekker Zevenhuizen 14 verschillende materialen aan. Ieder materiaal heeft een eigen stijl, uitstraling en eigenschappen.

Duurzaamheid bij Dekker Zevenhuizen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het merk Dekker Zevenhuizen. Het merk biedt al langer van verschillende kunststoffen werkbladen een duurzame variant aan. De basis van deze werkbladen bestaat uit Greengridz. Dit is een materiaal dat onder andere bestaat uit materialen van oude werkbladen. Naast Greengridz biedt het merk ook Cosmolite en Obsidiana aan. Cosmolite bestaat uit mineralen uit industrieelafval en bindhars en Obsidiana uit 100% gerecycled glas met hars.

Dekker Zevenhuizen bij Kitchen4All

Bekijk de werkbladen van Dekker Zevenhuizen bij Kitchen4All

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken speelt het werkblad een grote rol. Een werkblad bepaald voor een groot deel de sfeer en uitstraling van je keuken. We bieden daarom een ruim assortiment werkbladen van Dekker Zevenhuizen in onze winkels. Daar kun je in alle rust alle werkbladen bekijken. Wil je graag meer informatie ontvangen over welk werkblad bij jou past? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij kunnen je voorzien van advies en daarnaast een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken met werkblad. Zo weet je precies hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien.

Maak een vrijblijvende afspraak