Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken

Pelgrim staat voor bereikbare apparatuur met een verrassende twist. Voor design & gebruiksgemak. En voor topkwaliteit en garantie. We maken koken verrassend gemakkelijk met onze keukenapparatuur, gemaakt van hoogwaardig materiaal, met gladde afwerking en functioneel design. Al ruim honderd jaar! Zo spelen we in op jouw kookgemak, schoonmaakgemak en -plezier. Het is onze passie en die delen we graag met jou.

Garantie

Standaard ontvang je op apparatuur van Pelgrim de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren.

Logo Pelgrim
A-merk Pelgrim

Stijlvolle apparaten

Via Kitchen4All is een mooie collectie Pelgrim apparatuur te verkrijgen. Ben je op zoek naar een innovatief stoomoven of wil je juist het nieuwste op het gebied van inductie koken? Met de stijlvolle apparaten van Pelgrim kan je heerlijke gerechten maken! Ze zitten vol handige functies waardoor het bakken en koken net iets eenvoudiger wordt.

A-merk Pelgrim past perfect in het assortiment van Kitchen4All. Je kunt via onze winkels jouw gewenste apparaat bestellen. Heb je nog advies nodig? Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om voor jou de beste keuze te maken!