Bosch

Bosch is een van de grootste producenten van keukenapparatuur in Europa. Het merk biedt dus alle apparatuur om jouw keuken compleet te maken. Deze apparaten zijn bovendien voorzien van een strak en stijlvol design. De keukenapparatuur van Bosch zijn dus niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken.

Logo Bosch

De innovatie keukenapparatuur van Bosch

Bosch staat bekend om haar innovatieve keukenapparatuur. De apparaten van Bosch zijn voorzien van de nieuwste functies en daardoor zeer geschikt voor de kookliefhebber. Daarbij staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel en worden innovaties omgezet in eenvoudige oplossingen, waardoor het koken een feestje wordt. In het assortiment keukenapparatuur van Bosch kun je onder andere koelkasten, vriezers, ovens, kookplaten en koffieapparaten vinden. Je kunt dus je volledige keuken uitrusten met de apparatuur van Bosch.

Kookplaat Bosch
Oven Bosch

Unieke ovens

Een van de keukenapparaten waar Bosch zich mee onderscheidt zijn de ovens die zij aanbieden. Het assortiment ovens van Bosch is veelzijdig en bestaat uit bakovens, stoomovens en bakovens met magnetron. Deze zijn in verschillende afmetingen en designs verkrijgbaar en beschikken bovendien over verschillende functies. Op deze manier kun je vrijwel altijd een oven vinden die aan jouw wensen voldoet. Wanneer je bijvoorbeeld erg van koken houdt is een stoomoven misschien wel een aanrader. Maar wanneer jij een kleine keuken hebt en de oven weinig gebruikt volstaat een compacte bakoven ook.

Black Line

Zwarte keukens zijn natuurlijk erg populair. Langetijd werden deze keukens uitgerust met rvs-apparatuur. Wanneer je graag voor een volledig zwarte keuken wil gaan, kan dat best een doorn in je oog zijn. Daarom heeft Bosch de Black line. Deze lijn bestaat uit apparatuur die een volledig zwart design hebben. Dus van de bedieningsknoppen tot aan de handvaten, alles heeft dezelfde zwarte kleur. Deze lijn bevat onder andere ovens, combi-ovens, inductiekookplaten en koffieapparaten. Met de Black Line van Bosch kun jij dus je volledig zwarte keuken samenstellen.

Accent Line

Ben je een echte kookliefhebber? Dan passen de apparaten van de Bosch Accent Line helemaal bij jou. De apparaten binnen deze lijn zijn uitgerust met bijzondere extra's. Denk bijvoorbeeld aan een een koelkast met een vershoudsysteem of aan een kookplaat met flexibele kookzones. Natuurlijk zijn alle apparaten binnen de Accent Line voorzien van een prachtig en stijlvol design.

Stoomoven Bosch
Wijnklimaatkast Bosch

Bekijk het assortiment van Bosch bij Kitchen4All

Zou jij graag de keukenapparatuur van Bosch eens in het echt willen bewonderen? Breng dan gerust eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar zijn verschillende keukenopstellingen uitgerust met de keukenapparatuur van Bosch. Daardoor kun je niet alleen de apparaten in het echt bekijken, maar ook direct zien hoe ze in een keuken staan. Het kiezen van de juiste apparatuur die aan jouw wensen voldoet kan best lastig zijn. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar om jou daarbij te helpen.

Plan jouw afspraak