Bosch

Technologie voor het leven

Bosch is één van de populairste verkochte a-merk keukenapparatuur in de Benelux. Dit Duitse merk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en innovatief design.

Indien je 4 of meer Bosch inbouwapparaten hebt aangeschaft, krijg je maar liefst 5 jaar garantie. Je kunt van deze garantie gebruik maken, mits je (zelf) de apparaatgegevens binnen één maand na aflevering/aankoop schriftelijk registreert. Het formulier kan je downloaden op www.bosch.nl.

Logo Bosch
Bosch bij Kitchen4All

Modern vormgegeven inbouwapparatuur

Kitchen4All heeft een mooi assortiment aan Bosch inbouwapparaten. Bosch kenmerkt zich door zijn moderne look en is fraai vormgegeven. Onze adviseurs helpen je graag één van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons een 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de keuken en inbouwapparatuur.

Bosch is een A-merk en past daarom precies in het rijtje merken van Kitchen4All. Wij hebben dan ook een groot assortiment van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Bosch? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe keuken te maken.