Montageweken header website k4a

De keuken montageweken

Profiteer van onze montageservice

In februari zijn het de keuken montageweken! Jouw nieuwe keuken al binnen 3 maanden* in huis én gemonteerd? Bij ons kan het wél! Bij Kitchen4All vinden we het namelijk belangrijk om jou compleet te ontzorgen. Dus geen onnodig lange wachttijden en gedoe met het vinden van goede monteurs, maar gewoon alles bij ons geregeld. Wij werken samen met de beste monteurs en zorgen ervoor dat jouw keuken tot in de puntjes wordt afgewerkt. Zo weet je zeker dat je optimaal van jouw nieuwe keuken kunt genieten.

Wil jij profiteren van keukens inclusief montage? Plan dan direct jouw gratis adviesgesprek in via onderstaande knop.

Plan jouw afspraak

Keuken montageweken Kitchen4All

Jouw keuken snel geleverd en gemonteerd

Wil jij de mooiste keuken samenstellen met onze keukenadviseurs en van begin tot eind helemaal ontzorgd worden? Plan dan direct jouw gratis adviesgesprek in via onderstaand formulier. Onze keukenadviseur zet een lekker kopje koffie of thee voor je, waarna jullie samen de wensen en mogelijkheden zullen bespreken. Je kunt volop inspiratie opdoen met ons uitgebreide aanbod in de winkel. Vervolgens krijg je van ons een gratis 3D-ontwerp, zodat je al helemaal kunt zien hoe jouw keuken eruit zal komen te zien. Ben je tevreden met jouw nieuwe keuken? Dan plannen we direct de montage in, zodat jij snel van jouw nieuwe keuken kan gaan genieten!

Bekijk onze complete keukens

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-04-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-08-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-07-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-08-2023

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 24-07-2023

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.