Profiteer van onze gratis montageweken!

Alleen deze maand profiteer je van gratis montage van jouw keuken bij aankoop van een complete keuken. Dat is pas echt complete ontzorging!

Maak direct een afspraak

K4a cro februari 2024

Hoe maak je gebruik van de gratis montageweken?

Wanneer je in de maand februari een complete keuken bij Kitchen4All koopt, profiteer je van onze gratis montageweken waarbij we je keuken gratis van A-Z monteren.* Maak daarom snel een afspraak bij een van onze winkels.

Het monteren van je nieuwe keuken is een precisiewerkje. Om ervoor te zorgen dat jouw keuken tot in de puntjes wordt opgeleverd, werken we alleen samen met ervaren en kundige monteurs. Zij hebben al vele Kitchen4All keukens gemonteerd en weten dan ook als geen ander hoe ze dit klusje moeten klaren. Je kunt dus straks volledig genieten van je nieuwe keuken, die ook nog eens gratis gemonteerd is! 

*Bekijk deze pagina voor de actievoorwaarden.

Bekijk onze keukens

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 25-01-2024

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Familie Schutte - 23-02-2024

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 12-01-2024

Een score van 9.6 op basis van 836 reviews.