Keuken ontwerpen

Heb je al precies voor ogen hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien? Dan kan je beginnen met je eigen keuken te ontwerpen. Dit kan je op je eigen gemakje thuis achter de computer doen. Hoe? Je eigen keuken ontwerpen kan nu met onze online 3D keukenplanner. Je kan kiezen uit verschillende keukenopstellingen waardoor je precies kan zien of jouw ideeën ook in de ruimte passen.

Ontwerp hier zelf je nieuwe keuken

Online keuken ontwerpen met onze 3D-keukenplanner

Online een keuken ontwerpen is een leuke bezigheid om een beeld te krijgen hoe jouw toekomstige droomkeuken eruit moet komen te zien. Kitchen4All heeft een 3D-keukenplanner op de website. Je kan hiermee eenvoudig achter de keukentafel net zoveel ontwerpen en opstellingen maken als je maar wil. Vind je dit lastig? Dan is het aan te raden om een adviseur van Kitchen4All in te schakelen die jouw droomkeuken kan omtoveren tot en realistisch keukenontwerp in een professioneel keukenontwerp programma. Waarom zou je zelf veel tijd spenderen voor een online keuken ontwerp als een adviseur van Kitchen4All graag een professioneel keuken ontwerp gratis voor je maakt.

Ontwerpen keuken

Door zelf aan de slag te gaan met een keukenontwerp, kun je eindeloos combineren. Je kunt verschillende keukenstijlen kiezen, zoals een landelijke of moderne keuken. Ook zijn er volop keuzes uit de diverse keukenindeling. Denk hierbij aan een hoekkeuken, L-keuken of U-keuken. Of ga je voor een kookeiland? Ook heb je uitgebreide keuze uit kasten, lades, werkbladen, apparatuur en grepen. Werkelijk alles is zelf te bepalen. Al ben en blijf je wel afhankelijk van de beschikbare keukenruimte. Met onze ervaring en ons vakmanschap kunnen wij je uitstekend adviseren.

Ontdek hier meer keukeninspiratie

3D-keukenplanner

Keuken ontwerpen tips

Jouw persoonlijke smaak bepaald uiteindelijk het uiterlijk van jouw keuken. Wij hebben een paar tips waarmee je geen stappen overslaat bij het keuken ontwerpen. Tip 1: Let op de indeling van de ruimte, voor welke keukenopstelling kan je het beste kiezen? Wat is de positie van deuren, ramen, aansluitingen, verwarmingselementen? Dit zijn belangrijke aandachtspunten om mee rekening te houden. Tip 2: De bewegingsruimte driehoek. Bijna iedere keuken bestaat uit 3 belangrijke onderdelen: een plek voor de bereiding, een plek voor het koken en een plek voor de afwas. In een ideale keukenopstelling mogen deze 3 gedeeltes niet meer dan een dubbele armlengte van elkaar verwijderd zijn. Tevens moet hier ook plaats zijn voor meerdere personen als de ruimte dit toe laat. Tip 3: Wie gebruikt de keuken en hoe? Dit klinkt logisch maar door er van te voren goed over na te denken en op papier te zetten kan je sneller de juiste werkhoogtes bepalen. Ook kan je ook rekening houden met persoonlijke voorkeuken bij het koken. Tip 4: Benut alle mogelijke opbergruimte goed. In de moderne keukens zijn er veel mogelijkheden om keukenspullen overzichtelijk en efficiënt op te bergen. Dit begint al met extra diepe kasten maar ook extra werkhoogtes. Door te kiezen voor een extra hoge onderkast en dun werkblad krijg je ongemerkt al vaak al 20% meer opbergruimte. Een keuken ontwerpen dankzij de tips van Kitchen4All wordt hierbij een peulenschil.

Keuken ontwerpen

3D Keuken ontwerpen online

Een keuken ontwerpen is een vak apart. Om een keuken te ontwerpen volgens de nieuwste trends en op basis van je persoonlijke wensen is een vakman of -vrouw aan te raden. Wil je jouw keuken (laten) ontwerpen? Dan ben je bij Kitchen4All aan het juiste adres. Ons deskundige adviseurs maken in onze winkels de mooiste keuken ontwerpen helemaal afgestemd op jouw wensen en eisen. Zo kun jij al jouw ideeën laten omtoveren tot de keuken van je dromen. Een keuken ontwerpen doe je dus bij dé keukenspecialist Kitchen4All - wij maken je droomkeuken betaalbaar!

Unieke keuken ontwerp tool bij Kitchen4All

Met een keukenontwerp zetten we jouw keukenideeën om in beeld. Zo krijg je een goed idee hoe de keuken er in werkelijkheid uit komt te zien. Wij hebben als doel dat jouw nieuwe keuken helemaal naar smaak en budget is. Pas als jouw keukenontwerp 100% naar wens is, is ons doel bereikt. Samen gaan we dus aan de slag om jouw ideale keukenopstelling in 3D vorm te geven. Maar je kunt al online een 3D keuken zelf ontwerpen. Als dit is gelukt is het handig dit ontwerp mee te nemen naar onze adviseurs. Wij kijken dan met onze jarenlange ervaring, wat er werkelijk mogelijk is. Op onze website vind je diverse complete keukens voor meer inspiratie.

Afspraak maken