Keukenwinkel Drachten

Ben je op zoek naar een keukenwinkel in Drachten om een nieuwe keuken samen te stellen? In de omgeving van Drachten vind je onze keukenwinkel in Hoogeveen. Daar vind je niet alleen alles om je droomkeuken samen te stellen, we staan ook voor je klaar om je compleet te ontzorgen. Van advies tot aan de montage van de keuken, we staan bij Kitchen4All Hoogeveen voor je klaar!

Maak een adviesafspraak

Keuken inspiratie opdoen

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken in Drachten kom je voor best wel wat keuzes te staan. De mogelijkheden zijn namelijk vrijwel eindeloos. Dan is het wel zo fijn dat je eerst wat keuken inspiratie op kunt doen en rustig kunt bekijken wat je wel en niet mooi vindt. Daarom staan bij onze keukenzaak in omgeving Drachten verschillende keukens opgesteld. Van een ruime klassieke keuken tot aan een strakke rechte keuken, je vindt het er allemaal!

Keukenzaak Drachten

Vind jouw keuken kleur

Waar je voorheen voornamelijk uit verschillende witte keukens kon kiezen, zijn er nu vele keuken kleuren. Het kan dan ook best lastig zijn om de juiste kleur te kiezen. Om je alvast van wat inspiratie te voorzien hebben we verschillende keuken kleuren voor je uitgelicht.

Grijze keukens

Grijze keukens

Wil je graag een keuken kleur met een neutrale uitstraling? Dan past een grijze keuken misschien wel bij jou. Met grijs kun je allerlei combinaties maken en daardoor ook veel verschillende keukenstijlen creƫren.

Beige keukens

Beige keukens

Lichte keukens zijn momenteel razend populair, een van de kleuren die we voornamelijk terugzien is beige. Met een beige keuken kies je voor een warme en zachte uitstraling. Dit maakt deze kleur ook ideaal voor een woonkeuken!

Grafiet keukens

Grafiet keukens

Vind je zwarte keukens echt prachtig, maar net iets te donker voor bij jou thuis? Bekijk dan eens onze grafiet keukens. Deze kleur is namelijk net wat lichter dan zwart en oogt daardoor ook wat zachter. Ideaal dus om een donkere keuken mee samen te stellen.

Groene keukens

Groene keukens

Zou je graag voor een gekleurde keuken kiezen, maar wil je niet een te opvallende kleur? Dan is een groene keuken misschien wel waar je naar op zoek bent. Deze keuken kleur kent verschillende tinten waarmee je dus alle kanten op kunt.

Keukenwinkel Drachten

Altijd de laatste trends

Als je een nieuwe keuken in Drachten samen wil gaan stellen, is het fijn dat je op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwste kleuren en materialen. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de mogelijkheden, bieden we bij onze keukenwinkel in Hoogeveen de nieuwste trends, kleuren en materialen. Zo kun je de trends in het echt bekijken en precies zien wat wel en niet bij je past!

Plan een adviesafspraak

Het uitzoeken van een nieuwe keuken doe je natuurlijk niet iedere dag. We snappen bij onze keukenwinkel in omgeving Drachten dan ook als geen ander dat je hier graag wat advies over zou willen ontvangen. Wanneer je bij ons een afspraak inplant neemt een van onze adviseurs dan ook alle tijd om je te leren kennen, zodat ze je van een persoonlijk en deskundig advies kunnen voorzien. Maak snel een afspraak en kom langs!

Plan direct jouw afspraak

Keukenwinkel Hoogeveen

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer