Keukenwinkel Leeuwarden

Ben je op zoek naar een keukenwinkel waar je volledig ontzorgd wordt? Breng dan eens een bezoek aan onze keukenwinkel in Genemuiden. Bij Kitchen4All Genemuiden word je ontvangen door een van onze deskundige adviseurs. De adviseur gaat samen met jou je nieuwe droomkeuken samenstellen!

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Ons ruime assortiment

Bij onze keukenwinkel in de buurt van Leeuwarden bieden we keukens voor iedereen. Dit kunnen we doen door ons ruime assortiment, dat bestaat uit allerlei kleuren, stijlen en materialen. Om je van voldoende inspiratie te voorzien vind je in onze keukenwinkel in Genemuiden dan ook verschillende keukenopstellingen. Deze zijn allemaal voorzien van een andere stijl en kleur waardoor je goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast bieden we van ieder werkblad en front ook een staal, waardoor we je echt alle opties kunnen laten zien. Bovendien maak je er heel gemakkelijk een moodboard mee.

Keukenwinkel Leeuwarden

Vind jouw keuken kleur

Er zijn vele kleuren waar je uit kunt kiezen bij het samenstellen van je nieuwe keuken. Ben je er al over uit welke kleur jouw keuken gaat krijgen? Of vind je het lastig om een kleur te kiezen? We hebben een aantal keuken kleuren voor je op een rijtje gezet zodat je inspiratie op kunt doen!

Blauwe keukens

Blauwe keuken

Wil je graag wat kleur toevoegen aan je keuken, maar niet voor een hele opvallende kleur kiezen? Ga dan voor een blauwe keuken! Je kunt met de blauwe kleur allerlei combinaties maken en zo de keukenstijl creëren die jij voor ogen hebt!

Groene keukens

Groene keuken

Hou je wel van een natuurlijke uitstraling en wil je dit graag in je keuken terug laten komen? Misschien is een groene keuken dan wel waar je naar op zoek bent. Je kunt hier verschillende uitstralingen mee creëren, denk bijvoorbeeld aan een moderne of landelijke keuken.

Zwarte keukens

Zwarte keuken

Ben je op zoek naar een keuken kleur waarmee je een strakke en moderne stijl creëert? Dan is een zwarte keuken misschien wel iets voor jou. Het grote voordeel van zwart is dat je het met vrijwel alle kleuren en materialen kunt combineren. Genoeg mogelijkheden dus!

Beige keukens

Beige keuken

Beige keukens zijn momenteel een echte trend en dat snappen we heel goed. Je stelt er namelijk een hele rustige en sfeervolle keuken mee samen. Zeker wanneer je op zoek bent naar een minimalistische keuken is de beige kleur geschikt voor jou.

Keukenzaak Leeuwarden

Direct de scherpste prijs

Een nieuwe keuken is natuurlijk best wel een grote aankoop. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken in Leeuwarden is het dan ook wel zo fijn dat je weet waar je aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Als je bij onze keukenwinkel in Genemuiden een keuken hebt gevonden die helemaal bij je past, bieden we je direct de scherpste prijs. We doen dus niet aan gedoe, onderhandelingen en kleine lettertjes, maar staan voor eerlijkheid en transparantie. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent!

Plan jouw adviesgesprek

Zou je graag advies willen ontvangen over jouw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak bij Kitchen4All Genemuiden. Je wordt ontvangen door een van onze keukenadviseurs. De adviseur begint met een korte kennismaking om zo je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kunnen zij je voorzien van advies én een gratis 3D-ontwerp. Dit ontwerp passen we net zo vaak aan totdat jij tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een afspraak

Kitchen4All Genemuiden

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer