De voordelen van onze montage service

Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt dan wil je natuurlijk zolang mogelijk plezier beleven van jouw nieuwe aanwinst. Het is niet alleen belangrijk dat je kiest voor kwaliteit, maar ook de montage van de keuken heeft invloed op de levensduur. Bij Kitchen4All kun je terecht voor zowel het kopen van een keuken van topkwaliteit als het laten monteren van jouw droomkeuken. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier beleeft van jouw nieuwe aanwinst.

Montageservice Kitchen4all

Keukens inclusief montage

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met het monteren van jouw nieuwe keuken, maar als je er echt zeker van wilt zijn dat je kiest voor een keuken die op een professionele en vakkundige manier wordt geplaatst dan kun je gebruikmaken van onze montageservice. Wij werken nauw samen met ervaren monteurs die zo secuur mogelijk te werken gaan bij het monteren van jouw keuken. Zij zetten dat ene stapje extra waardoor je altijd zeker weet dat je kiest voor kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuken inclusief montage aanschaft. 

Complete ontzorging

Wanneer je kiest voor de keukens inclusief montage van Kitchen4All dan kies je voor complete ontzorging. Gedurende het gehele traject heb je één vast aanspreekpunt waardoor de lijntjes altijd kort zijn. Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd hoe dit staat in jouw ruimte. Daarom ontvang je altijd een gratis 3D-ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ga je hier eenmaal akkoord mee? Jouw producten worden gratis bij je thuisbezorgd, op een dag wanneer het jou uitkomt.

Montage

Kies je voor onze keukens inclusief montage? Dan kun je zelf aangeven op welke dag jou dit uitkomt. Wij regelen dat een vakkundige monteur bij jou op het afgesproken tijdstip aan het werk kan zodat jouw keuken wordt geplaatst wanneer je dit zelf wenst.

Ook gebruikmaken van onze montageservice?

We begrijpen het dat je misschien graag eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden bij de keukens inclusief montage. Dit verschilt per situatie, aangezien een keuken plaatsen maatwerk is. Voor een compleet overzicht van de kosten raden we je aan om contact op te nemen met de keukenadviseur die jou gedurende het traject verder helpt. Diegene vertelt je graag meer, zodat je altijd weet waar je aan toe bent bij je keuken inclusief montage!

Afspraak maken

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwe winkel Kitchen4All Leeuwarden

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Nieuwe winkel: Kitchen4All Leeuwarden

Binnenkort geopend: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Zandkleurige trend keuken

Ons nieuwe assortiment keukens

Lees verder

Complete keuken Deepblue

Al onze keukens in prijs verlaagd

Lees verder