Dit jaar nog twee nieuwe keukenwinkels: Kitchen4All Hattemerbroek & Mijdrecht

We eindigen het jaar goed met maar liefst twee nieuwe keukenwinkels in Nederland! Zowel in Mijdrecht als in Hattemerbroek openen we in december de deuren. Op 1 december zal franchisenemer Tim zijn gloednieuwe keukenwinkel in Mijdrecht openen, en dat samen met de Sani4All winkel die zich in hetzelfde pand zal vestigen. Samen zijn de winkels maar liefst 1.100 m2, dus er is meer dan genoeg inspiratie te vinden in keukenopstellingen en -materialen. Samen met jouw keukenadviseur stel jij jouw ideale badkamer samen. Woon je dus in Mijdrecht of omgeving en zoek je nog een keuken en/of een badkamer? Dan kan je vanaf 1 december dit jaar terecht bij zowel Kitchen4All als Sani4All Mijdrecht!

Niet veel later, op 22 december, zullen ook Emmelien en Gerhard de deuren van Kitchen4All Hattemerbroek openen. Ook in deze keukenwinkel vind je de nieuwste trends, de mooiste materialen en inspirerende keukenopstellingen. Tijdens jouw adviesgesprek zul je merken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om jouw droomkeuken te creƫren. Genoeg redenen dus voor een bezoekje aan deze nieuwe keukenwinkel vanaf 22 december!

Nu alvast jouw afspraak inplannen bij een van deze spiksplinternieuwe keukenwinkels? Dat kan via onderstaande knoppen. Zo weet je zeker dat onze adviseur alle tijd voor je heeft.

Tot snel in Mijdrecht of Hattemerbroek!

Kitchen4All Hattemerbroek & Mijdrecht

Laatste nieuws

Meer nieuws

Kitchen4All Son en Breugel

Nu geopend: Kitchen4All Son en Breugel

Lees verder

Kitchen4All Utrecht

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Utrecht

Lees verder

Nieuwsbericht

Opening twee nieuwe Kitchen4All winkels

Lees verder

Gevel Kitchen4All Uden

Vanaf vandaag geopend: Kitchen4All Uden

Lees verder