Op zoek naar een keuken en badkamer?

April 2020 - Staat er binnenkort een verhuizing of verbouwing op de planning? Superleuk natuurlijk, maar het is ook veel geregel. Wil je het voor jezelf niet te moeilijk maken? Een nieuwe keuken en badkamer kopen hoeft echt niet veel moeite te kosten. Wij leggen je uit hoe je eenvoudig een nieuwe keuken en badkamer vindt, zonder dat je hier veel aan kwijt bent.

15561 17 Riva889 R1 B702431

Op zoek naar een keuken en badkamer?

Staat er binnenkort een verhuizing of verbouwing op de planning? Superleuk natuurlijk, maar het is ook veel geregel. Wil je het voor jezelf niet te moeilijk maken? Een nieuwe keuken en badkamer kopen hoeft echt niet veel moeite te kosten. Wij leggen je uit hoe je eenvoudig een nieuwe keuken en badkamer vindt, zonder dat je hier veel aan kwijt bent.

Een keuken en badkamer kopen?

Voor het kopen van een nieuwe keuken zit je bij Kitchen4All helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van keukens in diverse stijlen. Door heel Nederland vind je verschillende winkels waar je een nieuwe keuken kunt kopen. Daarbij geldt dat je bij veel Kitchen4All winkels onder hetzelfde dak ook een Sani4All winkel vindt. Zo kun je dus nadat je een nieuwe keuken hebt uitgezocht, meteen een nieuwe badkamer uitzoeken

Wat zijn de voordelen?

Door te kiezen voor een nieuwe keuken en badkamer bij Kitchen4All en Sani4All, profiteer je van diverse mooie voordelen. Allereerst geldt dat er altijd ervaren adviseurs voor je klaarstaan die naar jouw wensen luisteren en deze vertalen in een passend voorstel. Middels onze 3D-ontwerpen krijg je meteen een goed beeld van hoe jouw nieuwe keuken en badkamer er uitkomen te zien. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Wel zo fijn, want een nieuwe keuken en badkamer is natuurlijk wel een flinke investering.

Budget

Bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer en keuken houden de specialisten van Kitchen4All en Sani4All rekening met jouw budget. Een badkamerdroom en keukendroom wordt gerealiseerd tegen een betaalbaar budget. Daarbij kun je ook nog eens profiteren van hoogwaardige kwaliteit apparatuur en materialen. Je ontvangt daarbij altijd 5 jaar garantie over jouw nieuwe keuken.

Gratis adviesgesprek

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwe winkel Kitchen4All Leeuwarden

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Nieuwe winkel: Kitchen4All Leeuwarden

Binnenkort geopend: Kitchen4All Leeuwarden

Lees verder

Zandkleurige trend keuken

Ons nieuwe assortiment keukens

Lees verder

Complete keuken Deepblue

Al onze keukens in prijs verlaagd

Lees verder