Keukens Borculo

Wil jij graag een nieuwe keuken en woon je in de omgeving van Borculo? Kom dan eens langs bij onze keukenwinkel in Doetinchem. Laat je inspireren door de complete keukens die bij ons in de winkel staan. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, maar hebben ook keukens voor elk budget. Onze adviseurs in de regio van Borculo staan voor je klaar om samen me jou de keuken van je dromen te realiseren.

Plan een adviesafspraak

Showroom keuken Doetinchem

Jouw wensen voor de keuken

Voordat je een keuken gaat uitzoeken, zorg er dan voor dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wensen zijn. Wat moet je nieuwe keuken zeker weten hebben en wat wil je echt niet in je nieuwe keuken zien? Het is namelijk belangrijk dat jouw nieuwe keuken voldoet aan al jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan welke keukenstijl de keuken moet krijgen. Je koopt immers niet elk jaar een nieuwe keuken. Bij onze keukenwinkel in de omgeving van Borculo hebben wij keukens voor iedereen. Onze keukens zijn maatwerk en daardoor kan jouw keuken in Borculo voldoen aan al jouw wensen.

Keuken in de gewenste opstelling

Er zijn veel verschillende soorten opstellingen, maar welke opstelling is past nou bij jouw keuken? Heb je een kleine ruimte, dan kun je dus niet voor een grote ruime opstelling kiezen. Maar heb je een grote ruimte, dan is het niet slim om voor een kleine opstelling te kiezen. Het is dus belangrijk dat je goed over de opstelling van jouw nieuwe keuken nadenkt. We hebben wat opstellingen voor jou op een rijtje gezet:

Direct de scherpste prijs

U-keuken

Een u-keuken is een opstelling die een U-vorm heeft. De keuken bestaat uit 3 zijdes, die vaak met elkaar verbonden zijn. De zijdes hoeven in deze opstelling dus niet aan elkaar vast te zitten. Doordat de keuken drie zijdes heeft, heeft de keuken dus veel opberg- en werkruimte.

Parallel keuken

Parallel keuken

Bij een parallel keuken worden twee rechte, losse keukenblokken tegenover elkaar geplaatst. Er wordt vaak gekozen om beide keukenblokken tegen de muur aan te plaatsen. Je hebt in deze opstelling veel bewegingsruimte en oogt erg ruimtelijk. Daardoor zie je deze opstelling ook in kleine ruimtes.

L-keuken met raam

L-keuken

Een L-keuken neemt niet veel ruimte in beslag, maar heeft wel veel werk- en opbergruimte. Met deze opstelling weet je zeker dat je voldoende werkruimte, maar ook voldoende loopruimte overhoud. De opstelling heeft twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn.

Open keuken met bar (1)

Open keuken

Een open keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel in jouw woning en een gezellige sfeer in de keuken. De open keuken staat dan ook direct in verbinding met de huiskamer. Er zijn dus geen twee aparte ruimtes meer, maar één grote gezellige ruimte en is alleen koken verleden tijd.

Advies van een deskundige

Wil je graag advies krijgen voor je nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij onze keukenwinkel in de omgeving van Borculo. Hier staan adviseurs voor je klaar die graag samen met jou de keuken van je dromen realiseert. Geef jouw wensen door aan onze adviseurs uit de buurt van Borculo en ze zullen samen met jou de materialen en producten zoeken die bij jouw wensen passen. Heb je de producten en materialen uitgezocht? Dan maken onze adviseurs een 3D-ontwerp voor je, zodat je kunt zien of de keuken echt word, zoals jij hem in gedachten had. Ben je niet tevreden? Onze adviseurs zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Doetinchem winkel
Winkel Doetinchem

Kom eens langs

Ben jij opzoek naar een nieuwe keuken en woon je in de omgeving van Borculo? Kom dan eens langs bij Kitchen4All Doetinchem en laat je inspireren. In onze winkel staan verschillende opstellingen die je kunt bekijken. Wil je graag dat de adviseur gelijk tijd voor je heeft tijdens je bezoek? Maak dan een vrijblijvende afspraak om er zeker van te zijn dat onze adviseur tijd heeft. De koffie en thee staat dan alvast voor je klaar.

Maak direct een afspraak