Keukenwinkel Heerhugowaard

Is jouw keuken aan vervanging toe en ben je op zoek naar een keukenwinkel in Heerhugowaard? Kom dan eens langs bij Kitchen4All Almere. Bij onze keukenwinkel in Almere vind je alles om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen. Van tijdloze rechte keukens tot aan opvallende keukens met eiland: je vindt het er allemaal!

Plan jouw winkelbezoek

Keuken inspiratie opdoen

Voordat je je nieuwe keuken gaat samenstellen wil je waarschijnlijk eerst keuken inspiratie opdoen. Daar ben je bij onze keukenwinkel in de buurt van Heerhugowaard voor aan het goede adres! We hebben daar namelijk allerlei verschillende keukens opgesteld staan. Al deze keukens hebben een andere kleur, materiaal en stijl. Ook vind je er stalen van alle werkbladen en fronten, waardoor je goed kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt in de winkel dus in alle rust rondkijken en je laten inspireren!

Keukenwinkel Heerhugowaard

Vind jouw keukenopstelling

Het uitkiezen van de opstelling voor jouw nieuwe keuken kan best een lastig klusje zijn. Want welke opstelling past het beste in jouw ruimte? Om je alvast wat op weg te helpen hebben we een aantal van onze keukenopstellingen voor je op een rijtje gezet.

U-keukens

U-keukens

Ben je op zoek naar een keuken waarin je veel opberg- en werkruimte kunt creëren? Neem dan eens een kijkje bij onze U-keukens. Deze keukens bestaan uit drie delen, waardoor je lekker veel opberg- en werkruimte hebt.

L-keukens

L-keuken

Heeft de ruimte waarin je keuken geplaatst wordt een hoek? Bekijk dan eens onze L-keukens. Zoals de naam het al zegt bestaan deze opstellingen uit twee zijdes waarbij de ene zijde korter is dan de andere. Deze zijdes worden haaks op elkaar geplaatst waardoor dus de L-vorm van de opstelling ontstaat.

Rechte keukens

Rechte keuken

Wanneer de keuken in een wat kleinere ruimte komt, biedt een rechte keuken uitkomst. Dit is een compacte opstelling waar je veel opbergruimte in kunt creëren. Zo kun je ondanks de beperkte ruimte toch al je kookgerei kwijt!

Keukens met eiland

Keuken met eiland

Wil je graag een opstelling waar je alle ruimte hebt om de lekkerste gerechten op tafel te toveren én die heel geschikt is wanneer je een open keuken hebt? Kies dan voor een keuken met eiland.

Keukenzaak Heerhugowaard

Altijd de laatste trends

Wil je graag dat jouw nieuwe keuken in Heerhugowaard voorzien wordt van de laatste trends en helemaal up-to-date is? Dan ben je bij onze keukenwinkel in Almere aan het goede adres! De keukens die daar opgesteld staan, zijn namelijk altijd voorzien van de nieuwste kleuren, materialen en andere noviteiten. Zo kun je dus niet alleen zien welke trends er zijn, maar ook hoe deze er in het echt uit zien!

Bezoek onze keukenwinkel

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons ruime assortiment aan keukens? Breng dan een bezoek aan onze keukenwinkel in Almere. Je kunt daar in alle rust even rondkijken en inspiratie opdoen. Onze adviseurs staan ook voor je klaar om jou te helpen en je te voorzien van advies. Maak snel een afspraak via onderstaande knop en kom langs!

Plan een afspraak

Keukenwinkel Almere

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer