Keukenwinkel Hoorn

Ben je op zoek naar een keukenwinkel in Hoorn om jouw nieuwe keuken samen te stellen? Maak dan eens een afspraak bij Kitchen4All Almere. Bij onze keukenwinkel in Almere staat een van onze deskundige adviseurs voor je klaar die je zal ontvangen met een kopje koffie of thee. De adviseur zal samen met jou op zoek gaan naar je nieuwe droomkeuken die aan al je wensen voldoet.

Plan jouw winkelbezoek

Jouw keukenwinkel in Hoorn

Wanneer je een keukenwinkel bezoekt wil je daar wat inspiratie op kunnen doen. In onze keukenwinkel in omgeving Hoorn staan dan ook verschillende keukens opgesteld. Al deze keukens hebben een andere stijl, kleur en opstelling. Zo kun je dus goed zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. We kunnen helaas niet iedere kleur en materiaal in een complete keuken laten zien, maar we bieden van alle kleuren en materialen een staal. Naast dat je kunt zien welke opties we bieden, kun je er ook heel eenvoudig moodboards mee maken.

Keukenwinkel Hoorn

Onze keuken kleuren

Je kunt uit vele keuken kleuren kiezen wanneer je je nieuwe droomkeuken gaat samenstellen. Er komen steeds meer kleuren bij en we snappen dan ook heel goed dat je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is. We hebben hieronder alvast een aantal van de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Zwarte keuken

Zwarte keuken

Wil je graag een donkere keuken waarmee je een strakke en moderne stijl creëert? Dan is een zwarte keuken misschien wel wat voor jou. We bieden verschillende soorten zwarte fronten en werkbladen, waardoor je vele combinaties kunt maken.

Blauwe keuken

Blauwe keuken

Ben je op zoek naar een wat meer gewaagde kleur dan bijvoorbeeld zwart of wit? Bekijk dan eens onze blauwe keukens. Ondanks dat de kleur blauw net wat gewaagder is dan de meeste kleuren, kun je er toch vele kanten mee op. Van een landelijke keuken tot aan een strakke moderne keuken, het kan allemaal!

Bruine keuken

Bruine keuken

Hou je wel van een warme en natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een bruine keuken. Je kunt kiezen uit verschillende fronten en werkbladen in een bruine kleur. Of kies voor bruin hout(look), waar je dezelfde warme en natuurlijke uitstraling mee creëert.

Antraciet keuken

Antraciet keuken

Wanneer je op zoek bent naar een donkere kleur, maar zwart net wat te heftig vindt is antraciet een goede optie. Antraciet is een stukje lichter dan zwart, maar heeft wel dezelfde stijlvolle uitstraling als zwart.

Keukenzaak Hoorn

Van ontwerp tot keuken

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe keuken in Hoorn? Je kunt met onze keukenplanner heel eenvoudig zelf een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Je kunt verschillende stijlen, opstellingen en materialen proberen. Wil je graag wat advies ontvangen over je ontwerp? Dat snappen we heel goed! Je kunt het ontwerp meenemen naar onze keukenwinkel in Almere waar we je graag adviseren over je nieuwe keuken. We gaan van jouw ontwerp een droomkeuken realiseren!

Persoonlijk advies bij Kitchen4All

Wil je graag meer informatie over het samenstellen van jouw nieuwe keuken in Hoorn? Kom dan eens naar onze keukenwinkel in Almere. Je kunt spontaan eens binnenlopen of een vrijblijvende afspraak inplannen. In de winkel word je ontvangen door een van onze adviseurs die jouw wensen in kaart brengt. Aan de hand daarvan zullen we je voorzien van een advies welke volledig op jou en de mogelijkheden is afgestemd.

Plan een vrijblijvende afspraak

Kitchen4All Almere

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer