&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukens Lelystad

Jij wilt een keuken kopen in Lelystad die helemaal past bij jouw smaak en inrichting? Breng dan een bezoek aan Kitchen4all. Hier vind je droomkeukens van oerdegelijke Duitse kwaliteit. Weet je al precies hoe je wilt dat jouw keuken eruit komt te zien? Of heb je nog geen idee? In beide gevallen kun je altijd genoeg inspiratie opdoen. De experts van Kitchen4all voorzien je graag van persoonlijk advies, zodat jouw keukendroom uitkomt.

Een stijlvolle keuken kopen in omgeving Lelystad

Bij Kitchen4all betaal je altijd een scherpe nettoprijs voor oerdegelijke Duitse kwaliteit keukens, je hoeft je dus geen zorgen te maken over een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij laten jouw keukendroom werkelijkheid worden door het maximale uit je beschikbare budget te halen. De keukenspecialisten van Kitchen4all staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Ruime collectie keukens en PVC vloeren

De woonvloer is naast de keuken ook een belangrijk onderdeel voor de ambiance in huis. Ogen worden vaak als eerste naar een vloer getrokken. Ook voor de keuken is het kiezen voor de juiste vloer van groot belang. Een keukenvloer wordt veelvuldig gebruikt en dient tegen een stootje bestand te zijn. Kitchen4all biedt een ruime collectie woonvloeren, zoals pvc vloeren. Deze zijn leverbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Ook een betaalbare pvc vloer in jouw keuken? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Waarom een Kitchen4all keuken in Lelystad?

Jouw keuken in Lelystad kopen bij Kitchen4all biedt verschillende voordelen. Je wordt voorzien van deskundig advies en ontvangt een 3D tekening van jouw droomkeuken. Dankzij de heldere offertes van Kitchen4all weet je precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op het ontwerp dan maken wij een keuken op maat voor je. De keuken leveren we gratis bij je af en je hebt recht op een garantie van 5 jaar. Het is ook mogelijk je keuken te laten monteren door de monteurs van Kitchen4all. Als je een nieuwe keuken koopt wil je genieten van een totaalservice, dat begrijpen wij heel goed, daarom regelen we alles voor je, van advies tot montage. Wil je dus de beste en mooiste keuken uit de regio Lelystad, kom dan langs en vertel wat je wensen zijn aan onze keukenadviseur.

GRATIS ADVIESGESPREK!
csm_171_fashion_843616cf86

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie. Wij hebben vestigingen door heel het land zitten. Bekijk hieronder welke showroom bij jou in de buurt zit!

02-0003-raw-b20ecbf7

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7