Keukens Meppen (Duitsland)

Wil jij graag een nieuwe keuken en woon jij in de omgeving van Meppen? Kom dan eens langs bij de keukenwinkel in Hoogeveen. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om samen met jou de keuken te realiseren waar je van droomt. Laat je bij ons inspireren door de complete keukens in onze winkel. In de buurt van Meppen hebben wij keukens in verschillende stijlen, maar ook keukens voor elk budget.

Maak een gratis afspraak

Hoogeveen keukens

Wensen voor jou nieuwe keuken

Het is fijn dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wensen zijn voor een nieuwe keuken. Handig als je dat alvast duidelijk hebt voordat je een nieuwe keuken gaat uitzoeken. Wat moet dus zeker in je nieuwe keuken komen en wat wil je er niet in hebben. Als je een nieuwe keuken gaat kopen wil je namelijk dat de keuken wel voldoet aan al je wensen. Een nieuwe keuken is een grote aankoop en dat doe je niet elk jaar. In de regio van Meppen hebben wij keukens voor iedereen, onze keukens zijn namelijk maatwerk en voldoen daarom altijd aan jouw wensen.

De ideale keukenopstelling voor jou

De keukenopstelling heeft veel invloed op het gebruik van je nieuwe keuken. Niet elke opstelling past in jouw ruimte. Daarom zijn onze keukens in de omgeving van Meppen maatwerk en kan altijd aangepast worden aan jouw ruimte. Hieronder hebben we verschillende keukenopstellingen op een rijtje gezet.

U-vormige keuken inspiratie

U-keuken

Een U-keuken heeft veel werk en opbergruimte. Met deze opstelling weet je zeker dat je alle spullen op kunt bergen en dat je genoeg ruimte hebt om te koken. De keuken bestaat uit drie zijdes. Je kunt deze op verschillende manieren indelen, de delen hoeven dan ook niet aan elkaar vast te zitten.

Moderne parallel keuken met bar

Parallel keuken

Bij deze opstelling heb je twee losse en rechte keukenblokken tegenover elkaar geplaatst. Doordat de twee keukenblokken tegenover elkaar worden geplaatst, creëer je bewegingsruimte. Deze opstelling oogt dan ook erg ruim, dit is vooral fijn als je een kleinere ruimte hebt.

Voordelen kookeiland

Kookeiland

Wil jij graag dat jouw keuken een onderdeel van jouw woning wordt? Dan is deze opstelling iets voor jou! Je creëert met een kookeiland namelijk een sfeervolle ruimte. Met deze opstelling heb je ook veel werk- en opbergruimte. Je kunt namelijk aan alle zijdes van het eiland werken.

L-vormige keuken

L-keuken

Deze opstelling neemt niet veel ruimte in, maar biedt wel veel werk- en opbergruimte. Deze opstelling bestaat uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Bij de L-keuken heb je ook alles binnen handbereik als je de ruimte goed indeelt.

Lees meer

Deskundig advies van een adviseur

Wil jij graag advies krijgen van een deskundige adviseur? Kom dan eens langs bij onze keukenwinkel in de omgeving van Meppen. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een nieuwe keuken die voldoet aan al jouw wensen. Geef je wensen door aan onze adviseur en dan kunnen jullie samen kijken naar de materialen en producten die passen bij jouw wensen. Heb je de materialen en producten uitgekozen? Dan maakt onze adviseur een 3D-ontwerp voor je, zodat je kan zien of de keuken wordt zoals jij hem in gedachten hebt.

Hoogeveen keukenwinkel
Keukenwinkel Hoogeveen

Keuken van Kitchen4All

Wil jij graag een nieuwe keuken en woon jij in de omgeving van Meppen? Kom dan eens langs bij Kitchen4All Hoogeveen en laat je inspireren. Onze adviseurs horen graag wat je wensen zijn en realiseren graag de keuken van je dromen. Ben je benieuwd naar ons advies? Maak dan een afspraak en de koffie en thee staat alvast voor je klaar.

Maak een afspraak