Keukens Steenwijk

Woon jij in de omgeving van Steenwijk en wil je graag een nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij onze keukenwinkel in Genemuiden. Laat je inspireren door de complete keukens die bij ons in de winkel staan. Bij ons vind je keukens in verschillende stijlen, zo kun je inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. Wij hebben keukens voor ieder budget, hierdoor kan iedereen uit de omgeving van Steenwijk bij ons terecht.

Maak een adviesafspraak

Keuken met de perfecte opstelling

Weet jij al welke keukenopstelling jouw keuken moet hebben? Of twijfel je nog erg tussen twee verschillende opstellingen? Het is belangrijk dat de opstelling van je keuken goed in de ruimte past. Heb je een keukenopstelling gekozen, maar past deze helemaal niet mooi in de ruimte? Dan kan het zijn dat je totaal geen plezier gaat hebben van je keuken in de buurt van Steenwijk, omdat alles te klein is. We geven hieronder een paar voorbeelden van verschillende opstellingen.

Rechte keuken kopen

Rechte keuken

Heb je niet zo’n grote ruimte? Dan is een rechte opstelling iets voor jou! De opstelling is namelijk compact en veelzijdig en past hierdoor in vrijwel iedere ruimte. Met deze opstelling kan je toch veel opbergruimte creëren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bovenkasten te nemen. Heb je nog ruimte over aan de overkant van de keuken? Neem er dan een kastenwand bij.

Hoekkeukens

Hoekkeuken

Heb je een keuken met een hoek, waardoor je twee keukenblokken tegen elkaar kan plaatsen? Neem dan een hoekkeuken. Je kunt de lengtes van beide blokken zelf bepalen, waardoor er veel mogelijk is. Je hebt hierdoor veel werkruimte, maar ook veel opbergruimte. Doordat je zelf het aantal keukenblokken kunt bepalen heb je veel mogelijkheden in de opstelling.

Keuken met eiland

Kookeiland

Wil je graag de keuken meer bij je woning betrekken? Neem dan een keuken met een kookeiland. Deze opstelling heeft ook veel opbergruimte, maar ook veel werkruimte. Hou je ervan om de hele dag in de keuken te staan om te koken? Dan is deze opstelling voor jou gemaakt! Je kan het eiland mooi combineren met een kastenwand, waar je apparatuur in kwijt kan.

Open keuken met bar

Open keuken

Wil je graag dat de keuken meer bij de huiskamer betrokken wordt, zodat je niet meer alleen hoeft te staan als je kookt? Dan is deze opstelling wat voor jou! Er zijn namelijk geen twee verschillende ruimtes meer, maar het is een grote gezellige ruimte. De scheiding tussen woonkamer en keuken is er namelijk niet meer.

Je wensen doorgeven aan onze adviseur

Het is belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw wensen voor een nieuwe keuken zijn, voordat jij je nieuwe keuken gaat uitzoeken. Je wilt namelijk later geen spijt hebben van de keuzes die je hebt gemaakt. Je koopt namelijk niet zo maar weer even een nieuwe keuken. Geef jouw wensen door aan onze adviseurs in de regio van Steenwijk. Dan kijken onze adviseurs samen met jou naar de producten en de materialen die bij jouw wensen horen.

3D-ontwerp

Na het bespreken van jouw wensen ga je samen met onze adviseur, in de buurt van Steenwijk, de materialen en producten uitzoeken die in je wensenlijstje passen. Als je alle producten en materialen gevonden hebt, maken onze adviseurs een 3D-ontwerp voor je. Je kan in dit ontwerp precies zien hoe jouw keuken eruit gaat zien. Ben je niet helemaal tevreden? In de omgeving van Steenwijk zijn onze adviseurs pas tevreden als jij dat ook bent.

Keukenwinkel Genemuiden
Entree Genemuiden

Jouw keuken laten monteren

Heb jij geen idee hoe het verbouwingsproces van de keuken nou precies gaat? Wil je graag wat hulp bij dit proces? Dan ben je bij onze keukenwinkel in de regio van Steenwijk van harte welkom. Wij kunnen je indien gewenst compleet ontzorgen. Dit betekent dat de keuken bij je thuis wordt geleverd. Ook wordt de montage van de nieuwe keuken gedaan door professionele monteurs uit de omgeving van Steenwijk. Hierdoor hoef jij alleen maar de keuken van je dromen uit te zoeken en daarna kan je heerlijk gaan genieten van het idee dat je straks een nieuwe keuken hebt.

Advies krijgen van een deskundige adviseur

Wil jij graag een nieuwe keuken en woon je in de buurt van Steenwijk? Kom dan eens langs bij Kitchen4All Genemuiden. Laat je bij ons inspireren door de keukens die wij in de winkel hebben staan. Onze adviseurs horen graag wat je wensen zijn en realiseren graag samen met jou de keuken waar jij al jaren van droomt. Maak een vrijblijvende afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Gevel Genemuiden

Waarom Kitchen4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer