&noscript=1 />

 • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


 • Duitse kwaliteitskeukens


 • Bij ons volledige montage


 • 100% prijstransparantie


 • 5 jaar garantie

Keukens Steenwijk

Je bent op zoek naar een keuken in Steenwijk of omgeving? Voordat je voor een keukenwinkel kiest zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Denk aan een goede prijskwaliteitsverhouding. En de service tijdens de aankoop en erna. Allemaal zaken die belangrijk zijn om tot een goede beslissing te komen.

Kitchen4all biedtbetaalbare keukens van Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs. Én hier is hoge klanttevredenheid  vanzelfsprekend.

Een keuken kopen in regio Steenwijk? Kitchen4all!

Uiteraard koop jij jouw keuken in de regio Steenwijk bij Kitchen4all, eenvoudig te bereiken via uitvalswegen A37 en A28. Wij zorgen ervoor dat jouw ideale keuken betaalbaar is. Dit komt omdat wij het maximale uit jouw beschikbare keukenbudget halen. Eén van onze medewerkers voorzien je tijdens de aankoop altijd van persoonlijk en deskundig advies, zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Keukens, keukenapparatuur en PVC vloeren te koop

Keukens zijn in veel verschillende stijlen en prijzen te vinden bij ons, smaken verschillen nu eenmaal. Weet je al welke keuken het beste aansluit op jouw budget? Bij Kitchen4all vind je naast een uitgebreide collectie keukens ook keukenapparatuur en pvc vloeren van de beste kwaliteit.

Iedere keuken wordt geproduceerd in Duitsland en zijn beschikbaar in diverse kleuren, maten, stijlen, luxe en binnen iedere prijsklasse! Voor inspiratie, bekijk je onze basiscollectie keukens en woonvloeren.

Totaalservice bij het kopen van Kitchen4all keuken

Verzekerd zijn van een goede totoaalservice is belangrijk bij het kopen van een keuken in de regio Steenwijk. En daar wil je niet te veel voor betalen natuurlijk. Maak je geen zorgen, bij Kitchen4all regelen we alles voor je, van advies tot montage.

Wat betekent de totaalservice van Kitchen4all?

 • Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
 • Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
 • Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
 • Je loopt geen risico door onze inmeetservice
 • Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
 • Vakkundige montage door een erkende monteur
 • Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
 • 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Wil je de mooiste en voordeligste keuken in de regio Steenwijk? Maak dan online snel een afspraak, één van onze keukenadviseurs nemen alle tijd voor je!

GRATIS ADVIESGESPREK!
csm_171_fashion_843616cf86

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie. Wij hebben vestigingen door heel het land zitten. Bekijk hieronder welke showroom bij jou in de buurt zit!

02-0003-raw-b20ecbf7

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7