Keukens Zelhem

Wil jij graag een nieuwe keuken en woon je in de omgeving van Zelhem? Kom dan eens langs bij de keukenwinkel in Doetinchem. Laat je inspireren door de complete keuken bij ons in de winkel. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, maar bij ons vind je ook keukens voor elk budget. Onze adviseurs in de regio van Dieren staan voor je klaar om samen met jou de keuken van je dromen te realiseren.

Maak een adviesafspraak

Doetinchem winkel

Jouw wensen voor een nieuwe keuken

Het is belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt wat jouw wensen zijn voor de nieuwe keuken. Wat wil je echt in je nieuwe keuken hebben en wat wil je er absoluut niet in hebben. Het is belangrijk dat je dat al voor jezelf duidelijk hebt, voordat je een nieuwe keuken gaat kopen. Je wilt immers dat de nieuwe keuken aan al jouw wensen voldoet. Bij onze keukenwinkel in de regio van Zelhem hebben wij keukens voor iedereen. Bij ons vind je complete keukens, maar ook zijn onze keukens maatwerk. Hierdoor voldoen alle keukens in de buurt van Zelhem precies aan al jouw wensen.

Keuken in een bijpassende kleur

Een keuken wordt vaak gekozen in een neutrale kleur. Dit komt omdat de keuken een aantal jaar meegaat en je wilt niet over een paar jaar spijt hebben van de keukenkleur die je uitgekozen hebt. Maar je wilt natuurlijk ook dat de keuken wel bij je interieur past. Het is daardoor ook belangrijk dat je jouw keukenstijl mee laat gaan in de stijl van je interieur. Hierdoor kan je de keuken ook in een leuke kleur nemen, in plaats van een neutrale kleur. We lichten hieronder wat kleuren voor je uit:

Antraciet keuken

Antraciet keuken

Een antraciet keuken heeft een warme en stijlvolle uitstraling, dit komt door de donkergrijze kleur. Deze keuken heeft dezelfde kenmerken als een zwarte keuken, maar is dan net een stukje lichter. Dat zorgt ervoor dat deze kleur net een stuk toegankelijker voor een donkere ruimte. Je kunt met een antraciet keuken veel verschillende combinaties maken en er veel stijlen mee creëren.

Groene keuken

Groene keuken

Wil jij graag een kleur die veelzijdig en goed te combineren is? Neem jouw keuken dan in een groene kleur. Er zijn veel verschillende soorten tinten groen. Elke tint kent zijn eigen stijl en uitstraling. Een van de belangrijkste kenmerken van een groene keuken is de veelzijdigheid ervan. Door groen bijvoorbeeld te combineren met houtlook, geef je jouw keuken een landelijke uitstraling.

Strakke taupe keuken

Taupe keuken

De kleur taupe is een warme en toch neutrale kleur, waar je veel verschillende kanten mee op kan. De taupe kleur is een mengsel van de kleuren bruin en grijs en heeft verschillende kleurtinten. De verschillende kleurtinten hebben allemaal een eigen uitstraling. Wil je jouw keuken wat rustiger houden? Combineer de keuken dan met kleuren als zwart en wit.

Blauwe keuken

Blauwe keuken

Met een blauwe keuken creëer je een unieke en stijlvolle uitstraling. Een kenmerk van deze kleur is namelijk de uniekheid ervan. De blauwe kleur is er in verschillende tinten, van lichtblauw tot donkerblauw. Hierdoor kun je alle kanten op met deze kleur. De kleur blauw kun je op verschillende manieren terug laten komen in je keuken. De optie die het meest gekozen wordt, zijn blauwe fronten.

Advies van een deskundige adviseur

Wil jij graag advies krijgen voor je nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij Kitchen4All Doetinchem en laat je inspireren. Onze adviseurs uit de omgeving van Zelhem helpen je graag met het vinden van je droomkeuken. Geef je wensen door aan onze adviseurs en dan kan het samenstellen beginnen. Maak een vrijblijvende afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Winkel Doetinchem