De voordelen van een gratis 3D-ontwerp

Augustus 2020: Je bent erover uit: je wilt een nieuwe keuken in jouw bestaande of nieuwe woning. Kies voor een partij die jouw wensen visualiseert, middels een 3D-ontwerp op maat. Waarom? Wij leggen het aan je uit!

Afbeelding groot

Dit zijn de voordelen van een gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: je wilt een nieuwe keuken in jouw bestaande of nieuwe woning. Maar hoe ziet jouw nieuwe droomkeuken er uit? En hoe weet je nou eigenlijk dat je over een aantal jaar nog steeds jouw keuken mooi vindt? Kies voor een partij die jouw wensen visualiseert, middels een 3D-ontwerp op maat. Waarom? Wij leggen het aan je uit!

Waarom een gratis 3D-ontwerp?

Het kopen van een nieuwe keuken is niet iets wat je zomaar doet. Het is een hele investering en daarom is het belangrijk om goed na te denken wat je wensen zijn. Bij Kitchen4All begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk het is om een juiste keuze te maken. Daarom bieden wij een gratis 3D-ontwerp op maat aan. Zo krijgen onze klanten een goed beeld van hoe een keuken eruitziet in hun ruimte en kan er een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Hoe werkt het?

Op onze website krijg je al een goed beeld van de diverse mogelijkheden, maar in onze winkels heb je nog beter voor ogen wat er allemaal mogelijk is. Daarom raden we je altijd aan om een adviesgesprek te plannen in een winkel. Doe inspiratie op in onze winkel en laat jouw wensen in kaart brengen door een keukenadviseur. Tijdens een adviesgesprek worden jouw wensen uitgewerkt waarna deze worden gevisualiseerd in een 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je altijd een goed beeld van hoe jouw uiteindelijke droomkeuken eruitziet. Heb je nog op- of aanmerkingen? Geen probleem! Niets staat nog vast en er zijn altijd mogelijkheden om veranderingen door te voeren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Helemaal blij met jouw nieuwe keuken

We krijgen weleens de vraag waarom wou nou een gratis 3D-ontwerp (t.w.v. €150) aanbieden aan onze klanten. Het antwoord is erg simpel: service staat bij ons op één. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gedurende het gehele traject tevreden zijn met onze hulp zodat ze uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Zo maken we onze klanten blij en daar worden wij weer blij van.

Ook een gratis 3D-ontwerp ontvangen?

Wil je ook graag een gratis 3D-ontwerp ontvangen? Neem dan contact op met een winkel bij jou in de buurt. Maak een afspraak en je ontvangt na het adviesgesprek een gratis 3D-ontwerp waar jij jouw droomkeuken op ziet.

Gratis adviesgesprek

Laatste nieuws

Meer nieuws

Zandkleurige trend keuken

Ons nieuwe assortiment keukens

Lees verder

Complete keuken Deepblue

Al onze keukens in prijs verlaagd

Lees verder

Kitchen4All Son en Breugel

Nu geopend: Kitchen4All Son en Breugel

Lees verder

Kitchen4All Utrecht

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Utrecht

Lees verder