De voordelen van onze montageservice

Je hebt een nieuwe keuken gekocht, maar na het kopen van de keuken komt nog best wat werk bij kijken. De keuken moet natuurlijk ook nog gemonteerd worden in de ruimte. Dat kan best een grote klus zijn. Dus ga je de montage van je keuken zelf doen of ga je de montage van jouw keuken uitbesteden? De prijs van de montage verschilt per keuken, per ruimte en welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. In deze blog vertellen we jou de voordelen van onze montageservice.

Voordelen montageservice header

Voordeel 1: je wordt compleet ontzorgt

Bij Kitchen4All hebben we een montageservice. Je kunt bij ons een keuken kopen inclusief de montage van de keuken. De montage bieden wij aan als een extra dienst, de montage zit dus niet bij de prijs inbegrepen. Als je kiest voor de montageservice dan zorgen wij ervoor dat je compleet ontzorgt wordt. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de montage van je keuken en het verloop hiervan. Alles wordt voor je geregeld. Wij of de monteur zijn jouw vaste aanspreekpunt en hierdoor heb je niet met allemaal verschillende mensen te maken. Dit scheelt veel tijd, maar ook werk. Je hoeft niet uit te zoeken met wie je contact op moet nemen, je hebt altijd contact met de juiste persoon.

Compleet ontzorgt
Bespaar tijd

Voordeel 2: het bespaart je tijd

Als je de montage van jouw keuken laat uitbesteden, scheelt dat veel tijd. Zelf ben je waarschijnlijk langer bezig dan de monteurs. De monteurs zijn over het algemeen sneller, omdat ze hier dagelijks mee werken. Zelf moet je waarschijnlijk goed in de handleiding duiken om te kijken hoe je bijvoorbeeld de apparatuur goed moet installeren. Door de montage van jouw keuken uit te laten besteden heb je zelf tijd over voor de leuke dingen. Denk bijvoorbeeld aan decoratie kopen voor jouw nieuwe keuken. Je hebt genoeg tijd om hierover na te denken. Na de montage kan je gelijk jouw decoratie neerzetten en jouw keuken is helemaal klaar!

Voordeel 3: gemonteerd door vakkundige monteurs

Wanneer je gebruik maakt van de montageservice wordt jouw keuken gemonteerd door professionele en vakkundige monteurs. Je weet zeker dat de montage van jouw keuken op een goede manier gebeurt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of iets wel goed geïnstalleerd is. De ervaren monteurs gaan zo secuur mogelijk te werk met het monteren van jouw nieuwe keuken. De monteurs zetten net dat ene stapje extra waardoor je altijd zeker weet dat je kiest voor kwaliteit. Door de montageservice erbij te nemen weet je zeker dat je een goede keuken koopt inclusief een goede montage van de keuken.

Vakkundige monteurs
Klaar voor gebruik

Voordeel 4: de keuken is direct klaar voor gebruik

De montage van jouw keuken is niet zo maar eventjes gebeurd. Daar zijn soms een aantal dagen voor nodig. Onze monteurs gaan pas naar huis, wanneer de keuken volledig is opgeleverd. En dat kan een aantal dagen werk kosten. Het betekent wel dat na het harde werk van onze monteurs, de keuken wel gelijk klaar is voor gebruik. Dus zodra de monteurs klaar zijn en de keuken in opgeleverd, kun jij gelijk gaan koken in jouw nieuwe complete keuken.

Voordeel 5: soepele communicatie

Als je gebruikmaakt van de montageservice is de communicatie lijn kort. Je communiceert namelijk alleen met de adviseur en de monteur. Je hebt namelijk niet te maken met andere partijen die ertussen zitten, zo verloopt de communicatie een stuk soepeler. De montage van jouw nieuwe keuken kan dan ook vlot achter de levering van je keuken gepland worden. Hierdoor zit je dus nooit lang met spullen die je ergens op moet slaan, omdat je moet wachten op de monteur die de montage van jouw keuken gaat doen.

Soepele communicatie

Meer informatie over onze montageservice

Wil je graag meer weten over onze montageservice? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over onze montageservice en de voordelen hiervan. Ga je een nieuwe keuken kopen, maar twijfel je of je de montage uitlaat besteden of zelf te doen? Onze adviseurs kunnen jou de voor- en nadelen vertellen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. De koffie en thee staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder

Keuken samen stellen binnen budget

Zo stel je een keuken samen binnen je budget

Lees verder