Handige oplossingen voor de bijkeuken

Een bijkeuken is ruimte die grenst aan de keuken en wordt voornamelijk gebruikt voor het opbergen van spullen en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Maar hoe kun je nou eigenlijk een bijkeuken zo functioneel mogelijk inrichten? En hoe zorg je ervoor dat de bijkeuken ook nog eens past bij de stijl van jouw keuken? Wij geven je een aantal handige tips.

Oplossingen voor de bijkeuken

Het verlengstuk van je keuken

Een bijkeuken kun je zien als het verlengstuk van de keuken. Het is een ruimte waar je veel huishoudelijke apparaten kwijt kunt laten, maar ook veel spullen in kan opbergen. Naast dat een bijkeuken functioneel moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Kies daarom voor een bijkeuken die past bij je keuken. Zo zorg je voor een mooi geheel en brengt dit ook nog eens rust mee in huis.

Oplossingen bijkeuken
Bijkeuken verlengstuk van de keuken
Bijkeuken oplossingen

Een 3D-ontwerp op maat

Als je op zoek bent naar geschikte oplossingen voor de bijkeuken dan kunnen onze adviseurs je hier graag bij helpen. Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Wil je ook graag een wasmachine en droger kwijt in de bijkeuken? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar je mee rekening moet houden. Een adviseur kijkt altijd goed hoe een bijkeuken zo functioneel mogelijk kan worden ingericht. Dit is altijd maatwerk. Net zoals er een 3D-ontwerp voor je keuken kan worden gemaakt, kan dit ook voor je bijkeuken. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de uitstraling van je keuken, waardoor de keuken en de bijkeuken helemaal bij elkaar passen. Wel zo fijn!

Topkwaliteit

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw nieuwe keuken en nieuwe bijkeuken, bieden wij enkel en alleen producten aan van topkwaliteit. Hierdoor kun je er altijd vanuit gaan dat je zolang en zoveel mogelijk plezier beleeft van jouw nieuwe aankopen. Bovendien is het ook altijd mogelijk dat wanneer je kiest voor een nieuwe keuken, we meteen een ontwerp maken voor een nieuwe bijkeuken. Bovendien is het indien gewenst mogelijk om je nieuwe bijkeuken en keuken te laten plaatsen.

Ook interesse in een nieuwe bijkeuken?

Heb je ook interesse in het kopen van een nieuwe bijkeuken? Maak een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder