Tips bij het kopen van een nieuwe keuken

Of je nou gaat verbouwen of verhuizen: het kiezen van een nieuwe keuken is een leuk, maar lastig traject. Je koopt een keuken omdat je daar de komende jaren veel plezier van wilt beleven, maar hoe vind je nou een keuken die je over 10 jaar nog steeds mooi vindt? Wij geven je een aantal gouden tips!

Nieuwe keuken kopen

Maak een moodboard

Allereerst is het belangrijk om inspiratie op te doen. Dit kan zowel door woonmagazines door te bladeren of om een kijkje te nemen op Pinterest. Zo heb je een goed beeld van de diverse mogelijkheden waardoor je een beter beeld krijgt van wat je mooi vindt. Daarbij helpt het maken van een moodboard ook altijd bij het bepalen van jouw woonstijl. Houd je van een landelijke, moderne of een design keukenstijl? Natuurlijk kan je ook kiezen voor een combinatie van diverse stijlen.

Moderne keuken

Moderne keuken

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Tijdloze keuken

Tijdloze keuken

Een keuken die past in jouw ruimte

Elke ruimte is anders en daarom is het belangrijk dat je kiest voor een keuken die past in je ruimte. Heb je een grote ruimte? Kies dan voor een keuken met kookeiland? Heb je een smalle ruimte? Daar past juist weer een rechte keuken goed in. Om een goede keuze te maken, raden we je aan om je te laten adviseren in één van onze winkels. Een adviseur neemt je graag bij de hand en vertelt je meer over de diverse mogelijkheden!

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Advies op maat

Om een juiste keuze te maken raden we je aan om zeker even een afspraak te maken in één van onze winkels. Een keukenspecialist helpt jou graag verder en kan je als geen ander helpen met de zoektocht naar jouw droomkeuken. Daarbij houden ze uiteraard rekening met je budget, zodat je voor een mooie prijs een prachtige droomkeuken koopt.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder