• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ideale keukenwerkblad lopen

Zo vind je het ideale keukenwerkblad voor jouw keuken

Het keukenwerkblad of aanrechtblad is niet alleen een praktisch onderdeel van jouw keuken, het moet ook nog eens passen bij de rest van jouw keuken. In deze blog vertellen we je precies hoe je het ideale keukenwerkblad vindt voor jouw nieuwe keuken. Doe er je voordeel mee!

Materialen

Een keukenwerkblad is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Elk materiaal heeft weer zijn eigen kenmerken en uitstraling. Als je weet in welke stijl jij een keuken wilt, is het makkelijker om hier een passend keukenblad bij te kiezen. Maak daarom eerst een moodboard of neem een kijkje tussen de diverse keukenopstellingen van Kitchen4All om je te laten inspireren.

Ideale keukenwerkblad
Materialen keukenwerkblad
Materialen ideale keukenwerkblad
Ideale keukenwerkblad materialen
Keukenwerkblad materialen
Keukenwerkblad

Welk werkblad past bij mijn smaak?

Hou je van een landelijke keuken? Dan is granieten keukenblad een goede optie. Een keukenblad van graniet heeft een unieke uitstraling door de kleur en structuur. Ben je dol op een industriële woonstijl? Dan is een werkblad van composiet met beton- of marmerlook geschikt voor jou. Aan het composiet kunnen kleurpigmenten, spiegeltjes en granietkorrels worden toegevoegd. Dit zorgt voor een unieke look.

Onderhoud

Ook wat betreft het onderhoud zit er een verschil tussen de diverse keukenwerkbladen. Wist je bijvoorbeeld al dat een natuurstenen keukenblad minder goed kan tegen agressieve schoonmaakmiddelen? Een alternatief hiervoor is een composieten werkblad. Dit komt doordat het is gemaakt van afvalgruis van natuursteen in combinatie met hars en kwarts. Het wordt onder hoge druk samengeperst en is daardoor heel sterk, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. Een granieten is ook erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het hittebestendig en is stoot- en slijtvast.

Een adviesgesprek op maat

Om een geschikt keukenwerkblad te kiezen bij jouw keuken, kan een adviseur jou hierbij helpen. Tijdens een adviesgesprek wordt er dieper ingegaan op het uitkiezen van een keukenwerkblad en kun je bijvoorbeeld aangeven wat je wel of juist niet mooi vindt. Middels een gratis 3D-ontwerp kan een adviseur jou laten zien hoe jouw favoriete keukenblad eruitziet in jouw droomkeuken. Zo heb je gelijk een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Doe er je voordeel mee!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Voorbeeldkeukens

Hoe kan je keukeninspiratie opdoen?

Lees verder

Keuken moodboard kleur

Inspiratie: maak een moodboard van jouw nieuwe keuken

Lees verder

Keukentrends door de jaren heen

De keukentrends door de jaren heen

Lees verder

Complete keuken easytouch rust red 4

Hoe deel je een keuken praktisch in?

Lees verder