Keukenblad composiet

Composiet werkblad

Vind je natuurstenen werkbladen prachtig, maar is je portemonnee hier minder blij mee? Dan hebben we een mooie oplossing voor je: een werkblad van composiet. Deze werkbladen zijn geproduceerd door delen natuursteen te mixen met bindend hars en pigment. Hierdoor krijgen de werkbladen een uitstraling die heel dicht tegen natuursteen aan ligt, welke dan ook een luxe uitstraling hebben. Werkbladen van composiet zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en zijn door de bewerkingswijze gemakkelijker op maat te maken voor jouw keuken. Zo vind je altijd een composiet werkblad dat bij jou én jouw keuken past.

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Een prachtig resultaat met composiet

Dat composiet een stijlvolle uitstraling heeft, hoeven we je vast geen twee keer te zeggen. Een werkblad van composiet kan jouw keuken die luxe uitstraling geven waar je naar op zoek bent. Daarnaast is het een materiaal waar veel mensen voor kiezen vanwege verschillende voordelen, die we hieronder graag voor je uitlichten:

  • Composiet bestaat uit voornamelijk natuursteen, maar is minder duur dan een keukenblad van volledig natuursteen.
  • Door de bewerking die wordt uitgevoerd op composiet, is het materiaal verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en structuren.
  • Composiet is een hard materiaal dat bestand is tegen krassen, waardoor jouw keuken langer mooi blijft. Zo kun je extra lang van jouw prachtige werkblad genieten!
  • Omdat composiet zo sterk is, is het een duurzame keus voor jouw nieuwe keuken. Wel belangrijk is om jouw composieten werkblad goed te onderhouden.
  • Waar bij natuursteen relatief veel verschil binnen één steensoort kan zitten in kleur en structuur, is dit verschil bij composiet een stuk constanter.
Werkblad van composiet
Keuken werkblad composiet

Jouw ideale werkblad

Iedereen heeft andere behoeftes in de keuken. Bij de een speelt stijl een grotere rol en bij de ander moet een keuken vooral praktisch zijn. Wat jouw wensen ook zijn: bij Kitchen4All denken we met jou mee! Een granieten werkblad is bijvoorbeeld ideaal voor wie van een natuurlijke look houdt, niet voor een budgetkeuken gaat maar óók niet de hoofdprijs wil betalen en het prima vindt om onderzetters onder pannen te gebruiken. Of je het mooi vindt, dat is natuurlijk helemaal aan jou! We doen er in elk geval alles aan om jou kennis te laten maken met de vele mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Onze keukenadviseurs vertellen je graag alles over wat een granieten werkblad te bieden heeft! Ben je er nog niet helemaal over uit welk materiaal de beste keus is voor jouw keuken? Dan nemen we je graag mee door de mogelijkheden, waarbij we je de verschillen graag laten zien en voelen. Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak in een van onze winkels, waar onze keukenadviseurs je graag onze werkbladen laten zien. Zo hebben we diverse keukenopstellingen en vele stalen aanwezig in onze winkels. De koffie staat voor je klaar!

Werkblad keuken composiet

Opgeleverde keukens

Met een composiet werkblad

Naar overzicht