Werkblad keramiek

Keramiek werkblad

Een werkblad dat we steeds meer voorbij zien komen, is het werkblad van keramiek. Dit materiaal is bij uitstek geschikt als aanrechtblad in de keuken. De populariteit heeft dit natuurstenen blad te danken aan verschillende factoren. Zo is het een oerdegelijk materiaal, ogen keukenbladen van keramiek prachtig natuurlijk, zijn de keukenbladen hitte-, kras-, en vlekbestendig en vereisen de bladen weinig onderhoud. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van keramiek als werkblad in jouw keuken? Op deze pagina vertellen we je graag meer over dit mateloos populaire materiaal!

Keukenblad van keramiek grijs

Keramische werkbladen

Bekijk een aantal voorbeelden van keramische werkbladen

Voorbeeld werkblad keramiek
Voorbeeld werkblad keramiek
Voorbeeld werkblad keramiek
Voorbeeld werkblad keramiek
Voorbeeld werkblad keramiek

Werkbladen van kwaliteit

Wil jij een keuken samenstellen waar je trots op bent én waar je lang mee vooruit kunt? Dan zou keramiek wel eens het perfecte materiaal voor jouw keuken kunnen zijn. De vele voordelen zorgen dat keramiek een zeer gewild materiaal is in de keuken. We vertellen je graag welke dit zijn:

  • Om te beginnen: keramiek is een prachtig materiaal dat perfect is om die natuurlijke en luxueuze uitstraling te creëren.
  • Keramiek wordt gemaakt van kleipoeder, dat onder hoge druk wordt geperst. Hierdoor is keramiek een zeer sterk materiaal. Wel is keramiek - juist doordat het zo sterk is - gevoelig voor stootschade aan de randen.
  • Keramiek is van nature zowel hitte-, kras- als vlekbestendig. Ideaal dus wanneer je volop gebruik wil maken van jouw keuken!
  • Vocht en vuil hechten zich nauwelijks aan keramiek. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk!
  • Door de kwalitatieve eigenschappen van keramiek gaat het lang mee. Zo kun je lekker lang genieten van jouw prachtige aanrechtblad.
Werkblad keramiek keuken
Zwart keramiek werkblad

De vele mogelijkheden van keramiek

Met keramiek kun je in de keuken heel veel kanten op. Zo zijn er veel mogelijkheden wat betreft kleur en structuur en valt er oneindig te combineren met dit materiaal. Een keramisch keukenblad heeft hoe dan ook een enorme uitstraling, waardoor je van jouw keuken een echte eyecatcher maakt. Tegenwoordig heb je keuze uit enorm veel verschillende soorten keramiek, waardoor je altijd een werkblad vindt dat helemaal past bij jouw stijl. Ga je bijvoorbeeld voor ene moderne of juist voor een unieke designkeuken? Met een werkblad van keramiek creëer jij de droomkeuken waar je trots op bent.

Kies jouw perfecte keramische werkblad

Bij Kitchen4All bieden we een groot aanbod aan werkbladen, waaronder keramische werkbladen. We kunnen je op deze pagina foto’s tonen van prachtige keukens en soorten keramiek, maar het best kun je dit prachtige materiaal in het echt bekijken en aanvoelen. Pas dan weet je écht of dit soort werkblad past bij jouw stijl en wensen. Plan daarom gratis jouw adviesgesprek in bij een van onze winkels, waarbij je samen met een van onze ervaren adviseurs de mogelijkheden kunt bekijken. Liever gewoon even binnenkomen om wat rond te kijken? Ook dat kan! Je bent van harte welkom in onze winkels.

Keukenblad van keramiek grijs

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz