Complete keuken Glossy White

Kunststof werkblad

Een kunststof werkblad is een veelgemaakte keuze als keukenblad. Niet gek: het materiaal is duurzaam, betaalbaar en tegenwoordig beschikbaar in heel veel varianten en kleuren. Ongeacht jouw keukenstijl vind je dus altijd wel een kunststof werkblad dat jouw keuken helemaal afmaakt! Zo kun je kiezen uit ronde of rechte hoeken, wel of geen print en kun je de dikte van het blad bepalen. Ga jij voor een kunststof aanrechtblad? We vertellen je graag meer over dit veelgekozen product.

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz
Kunststof werkblad

Het populaire kunststof werkblad

Kunststof werkbladen zijn ideaal wanneer je vrijheid wil in de kleur, stijl en vorm van jouw aanrechtblad. Maar het materiaal is om meerdere redenen populair:

  • Tijdens het maakproces van de werkbladen zorgen warmte en druk voor een verhard oppervlak. Hierdoor én door de beschermende toplaag, ontstaat een duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, stoten en hitte.
  • Doordat de decorlaag los op de kernlaag wordt geplaatst, kun je hiermee alle kanten op. Marmerlook, mat zwart, roze… het kan allemaal!
  • Kunststof werkbladen zijn makkelijk in onderhoud door het gladde en beschermende oppervlak.
  • Last but not least: kunststof keukenbladen zijn zeer betaalbaar en een goed alternatief voor de duurdere materialen.

Voorbeelden van kunststof werkbladen

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van kunststof werkbladen? Bekijk hiernaast dan een aantal voorbeelden. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze keukenwinkels, of neem eens een kijkje bij ons aanbod aan complete keukens

Fashion Alpine White 4
Complete keuken Sierra Oak 3
Complete keuken Easytouch Rust Red 2
Complete keuken Fashion Honed White 2
Complete keuken Duet 3