Complete keuken "Cascada Riet"

Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"
Complete keuken "Cascada Riet"

Met de complete keuken Cascada Riet kies je voor een kleurrijk en landelijk geheel. Dit kleurrijke geheel ontstaat door de keuze voor lichtgroene fronten die gecombineerd zijn met een terrazzo werkblad.

€ 11.295,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

De complete keuken Cascada Riet is een echte landelijke keuken. Zo is er gekozen voor fronten met een raamoptiek in de kleur Cascada Riet en een prachtig terrazzo werkblad. Beide zijn erg kenmerkend voor de landelijke keukenstijl. Waar we bij deze keukenstijl vaak zien dat er voor rvs-grepen gekozen wordt, is er bij deze keuken gekozen voor mat zwarte grepen. Deze grepen geven de keuken een modern tintje. Bij de spoelbak en kraan is er wel voor rvs gekozen, welke ook de landelijke sfeer van de keuken versterken.

Een functionele keuken

Naast dat de complete keuken Cascada Riet een prachtige uitstraling heeft, is het ook een hele functionele keuken. De keuken heeft een L-vormige opstelling waarbij de korte zijde is voorzien van hoge kasten en een bovenkast. Hierdoor creëer je met een relatief kleine opstelling veel opbergruimte. Zeker wanneer jouw keuken wat kleiner is, is dit natuurlijk ideaal. In de hoge kastenwand is de oven op armhoogte geplaatst, wat ervoor zorgt dat je de oven makkelijker kunt bedienen. Een ander praktisch detail is het handdoekenrek dat in de keuken is gemonteerd. Hierdoor kun je altijd je handdoeken kwijt zonder dat ze in het zicht hangen.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Cascada Riet

Werkblad
Terrazzo composiet werkblad

Grepen
Luxe grepen

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Inbouw afzuigkap

Kookplaat
Gaskookplaat

Oven
Traditionele oven

Koel-vriescombinatie
Energiezuinige koel-vriescombinatie

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 11.295,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Laat je inspireren

Wil je graag de complete keuken Cascada Riet in het echt willen bewonderen? Dat kan! Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar staan vele keukens, waaronder deze opgesteld. De keukens zijn allemaal anders, waardoor je goed kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er dus in alle rust rondkijken en je laten adviseren. Ook bieden we van al onze fronten en werkbladen stalen, waardoor je eenvoudig een moodboard kunt maken van jouw nieuwe droomkeuken.

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, staan we bij Kitchen4All voor je klaar. Of je nu kiest voor de complete keuken Cascada Riet of voor een hele andere keuken, wij zijn er om je te ontzorgen. Dit doen we niet alleen tijdens het aankoopproces, waarbij we je voorzien van advies en een 3D-ontwerp, maar ook erna. We komen de keuken bij je thuisbezorgen en ook de montage kunnen we volledig voor je uit handen nemen. Jij hoeft alleen maar te genieten van je nieuwe keuken!