Complete keuken "Deepblue"

Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"
Complete keuken "Deepblue"

De complete keuken Deepblue is een stijlvolle keuken met een luxe uitstraling. De unieke combinatie van de diepblauwe fronten en de goudkleurige accenten geven de keuken de luxe uitstraling. De houtlook fronten zorgen voor een rustgevend contrast.

€ 29.495,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Het rechte deel en de hoge kastenwand van de keuken zijn voorzien van de prachtige fronten in de kleur Deepblue. Dit is gecombineerd met de houtlook fronten die op het eiland zijn geplaatst. Op het eiland en het rechte blok ligt een prachtig marmerlook werkblad. En je zou het misschien niet zeggen, maar dit werkblad is van kunststof! De blauwe fronten zijn voorzien van goudkleurige grepen welke zorgen voor de luxe stijl van de keuken. De keuze voor goud komt ook terug in de kraan, spoelbak en het zeeppompje. Door de goudkleurige accenten in de gehele keuken terug te laten komen blijft de rust behouden.

Plek voor al jouw kookgerei

Wanneer je op zoek bent naar een keuken met voldoende opbergruimte, is de complete keuken Deepblue echt iets voor jou. De keuken bestaat uit drie delen: een kookeiland, recht blok en een XXL-kastenwand. Voornamelijk de kastenwand zorgt ervoor dat jij al je spullen kwijt kunt. Maar deze opstelling is zeker niet alleen praktisch, de keuken is namelijk voorzien van een paar unieke details. Zo is er op de hoek van het eiland een nis gecreëerd die deels afgesloten wordt door glas.  En boven het rechte deel van de keuken zijn er wandglasdesign legplanken geplaatst welke ook nog eens voorzien zijn van ledverlichting.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Deepblue anti-fingerprint fronten

Werkblad
Kunststof, marmerlook

Grepen
Goudkleurig

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak, goudkleurig

Afzuigkap
Geïntegreerde afzuiging

Kookplaat
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Oven
Luxe stoomoven, luxe combi-oven

Koelkast
Energiezuinige koel-vriescombinatie

Vaatwasser

Koffiemachine
Inbouw koffiemachine

Accessoires
wandglasdesign legplanken met verlichting

€ 29.495,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Altijd de laatste trends bij Kitchen4All

We vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat we je altijd de laatste trends kunnen bieden. De keukens in onze winkels zijn dan ook voorzien van de laatste trends. Dit kun je goed zien aan de complete keuken Deepblue, welke voorzien is van aardetinten en een marmerlook werkblad. Je kunt in dus onze winkels altijd de trends in het echt bekijken en je laten inspireren.

Laat je adviseren

Het samenstellen van een nieuwe keuken kan best lastig zijn, je doet dit immers niet iedere dag. Je bent daarom van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staan onze keukenadviseurs voor je klaar. Zij brengen je wensen in kaart en zullen je aan de hand daarvan van advies voorzien. Samen gaan jullie op zoek naar jouw droomkeuken!