Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"

Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"
Complete keuken "Easytouch Fjordblauw"

De complete keuken Easytouch Fjordblauw is de perfecte keuken wanneer je op zoek bent naar een ruime woonkeuken. De keuken heeft een warme en open uitstraling, wat natuurlijk perfect is wanneer je een woonkeuken hebt.

€ 18.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Op de complete keuken Easytouch Fjordblauw raak je niet snel uitgekeken. De Fjordblauwe kleur van de fronten trekt natuurlijk al de aandacht. Deze zijn gecombineerd met betonlook werkbladen welke op alle drie delen van de keuken is geplaatst. Daarnaast is er nog een uniek element in deze keuken: de goudkleurige greeplijsten. Deze geven de keuken een prachtige luxe uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de keuken niet te druk oogt hebben de kraan en spoelbak ook een gouden kleur. Dan is er natuurlijk ook nog de keukenbar die op het eiland is geplaatst. Deze heeft een houtlook welke weer terugkomt in de achterwand van een van de rechte delen.

Ruime woonkeuken

De opstelling van de complete keuken Easytouch Fjordblauw bestaat uit vele verschillende elementen. Zo bestaat de keukenopstelling zelf al uit drie verschillende delen. Er is gekozen voor twee rechte blokken, welke beide voorzien van twee hoge kasten. Hierdoor heb je alle ruimte om je kookgerei en servies in op te bergen. Het deel dat parallel staat aan het eiland is ook voorzien van bovenkasten. Bij het andere rechte deel van de keuken zijn er houtlook schappen geplaatst. Deze zijn voorzien van ledverlichting, wat de keuken net dat beetje extra geeft.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Easytouch Fjordblauw

Werkblad
Kunststof werkblad, betonlook

Keukenbar
Kunststof keukenbar, houtlook

Spoelbak
Hoogwaardige XL-spoelbak

Kookplaat
Inudctiekookplaat

Oven
Luxe combi-oven

Koelkast
Energiezuinige koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 18.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Direct de scherpste prijs

Je koopt niet iedere dag een nieuwe keuken, het is natuurlijk een grote aankoop. We vinden het daarom ook belangrijk dat wanneer je een nieuwe keuken koopt, je weet waar je aan toe bent. We bieden je daarom altijd een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We doen dus niet aan gedoe, onderhandelingen en kleine lettertjes. Onze offertes zijn volledig transparant waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Persoonlijk advies bij Kitchen4All

We vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat je wordt voorzien van persoonlijk en onafhankelijk advies. Om dit te kunnen doen beginnen we in de winkel altijd met een korte kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we je wensen in kaart. Aan de hand daarvan kunnen we ons advies volledig op jou en de situatie afstemmen. Wanneer je dit wil maken we ook een 3D-ontwerp voor je. Zo kun je precies zien hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat komen te zien. Zien we je snel?