Complete keuken "Easytouch Green"

Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"
Complete keuken "Easytouch Green"

De complete keuken Easytouch Green is een stijlvolle keuken met een warme en sfeervolle uitstraling. De keuken heeft een compacte opstelling, waardoor deze keuken zeer geschikt is voor kleinere ruimtes.

€ 12.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Wanneer je wat langer bent is de complete keuken Easytouch Green een ideale keuken voor jou. De onderkasten van de keuken zijn namelijk extra hoog. Hierdoor is het werkblad ook hoger, waardoor je niet hoeft te bukken tijdens het koken. Die verhoogde kasten brengen nog een voordeel met zich mee: ze bieden namelijk net wat meer opbergruimte. Boven de keuken hangen op twee plekken bovenkasten, omdat deze niet over de gehele breedte van de keuken zijn geplaatst blijft de ruimtelijke uitstraling behouden. Aan de onderkant van deze bovenkasten is gekozen voor ledverlichting, hierdoor heb je altijd goed licht tijdens het koken.

Warm en sfeervol

Onze complete keuken Easytouch Green heeft de warme en sfeervolle uitstraling te danken aan de combinatie van de fronten in de kleur Easytouch Mineraal Groen en de fronten in de kleur Riva Decor Notenhout. Beide kleuren hebben een warme en zachte uitstraling die elkaar versterken. Op de keuken ligt een composieten werkblad in de kleur Spot White. Er is bij deze keuken gekozen voor spatranden, welke dezelfde kleur hebben als het werkblad. Hierdoor zie je ze nauwelijks zitten en geniet je wel van de voordelen van een spatrand. De keuze voor de koperkleurige kraan en spoelbak maken deze keuken helemaal af.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Easytouch Green

Werkblad
Composieten werkblad, marmerlook

Grepen
Luxe grepen

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Inbouw afzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Traditionele oven

Koelkast
Energiezuinige koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 12.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

De laatste keukentrends

We bieden bij Kitchen4All altijd de nieuwste keukentrends. Je kunt hierover meer lezen in onze blogs, waar we de laatste trends uitlichten. Maar je kunt de trends ook komen bekijken bij een van onze keukenwinkels. Want de keukens die daar opgesteld staan, zijn allemaal voorzien van de nieuwste kleuren en materialen. Dit kun je ook goed terugzien aan de complete keuken Easytouch Green. Zo is jouw nieuwe keuken altijd up-to-date.

Plan een adviesafspraak

Je koopt niet iedere dag een nieuwe keuken en gaat daarbij natuurlijk ook niet over één nacht ijs. We snappen dan ook heel goed dat je graag advies wil over jouw nieuwe keuken. Daarom helpen onze adviseurs je graag bij het ontwerpen en samenstellen van je nieuwe keuken. Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen ze je wensen in kaart en voorzien je aan de hand daarvan van advies. Zien we je snel bij een van onze keukenwinkels?