Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"

Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"
Complete keuken "Easytouch Mineraalgroen"

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle keuken? Dan is de complete keuken Easytouch Mineraalgroen misschien wel jouw droomkeuken. De combinatie van de opvallende kleuren en materialen maakt dat je niet snel op deze keuken uitgekeken raakt.

€ 24.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Wanneer je de complete keuken Easytouch Mineraalgroen ziet, zou je denken dat deze uit twee delen bestaat. Maar wanneer je beter kijkt, zie je dat dit er eigenlijk drie zijn. Het eerste deel is het schiereiland met een keukenbar. Daar tegenover zijn de andere twee delen geplaatst, dit zijn een hoge kastenwand en een recht keukenblok. Omdat beide delen zijn ingebouwd, lijkt het net een geheel. Omdat er gekozen is voor een ombouw, ontstaat er bij het rechte deel van de keuken een nis. Deze kun je gebruiken voor het neerzetten van accessoires of om er een koffiehoek van te maken.

Unieke combinaties

Niet alleen de opstelling van de complete keuken Easytouch Mineraalgroen is uniek, ook de combinatie van de kleuren en materialen. Het schiereiland is voorzien van fronten in de kleur mineraalgroen, een mooie diepgroene kleur. Deze groene kleur is gecombineerd met notenhouten fronten, waar de rest van de keuken van is voorzien. Het werkblad waarvoor gekozen is, mogen we niet onbenoemd laten. Dit is een prachtig marmerlook werkblad met een groene ader, wat natuurlijk goed bij de groene fronten past. Bij het rechte deel van de keuken is het werkblad doorgetrokken op de achterwand, wat een stijlvolle toevoeging is.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Easytouch Mineraalgroen, structura noten

Werkblad
Keramieken werkblad, marmerlook

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Geïntegreerde afzuiging

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Luxe stoom-oven

Koel-vriescombinatie
Energiezuinige koel-vriescombinatie

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 24.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Complete ontzorging

Het kopen van een nieuwe keuken doe je niet iedere dag en dat kan dan ook best spannend zijn. We zijn er bij Kitchen4All om je tijdens dit proces compleet te ontzorgen. We doen dit door je te voorzien van advies en een gratis 3D-ontwerp. Voordat je de keuken koopt, weet je dus precies waar je aan toe bent. Maar ook na de aankoop van de keuken hoef jij je nergens druk om te maken. We komen de keuken namelijk bij je thuis afleveren en ook de montage kunnen we volledig voor je verzorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe keuken!

Laat je inspireren

Wil je graag de complete keuken Easytouch Mineraalgroen eens in het echt bekijken en je laten inspireren? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar kun je niet alleen deze keuken bekijken, maar ook nog vele andere. Je kunt daar in alle rust eens rondkijken of je laten adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Maak direct een afspraak en kom langs!