Complete keuken "Havana Structura"

Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"
Complete keuken "Havana Structura"

De complete keuken Havana Structura is de ideale keuken wanneer je op zoek bent naar een ruime woonkeuken. Door het kookeiland met bar kunnen je gasten gezellig plaatsnemen wanneer jij aan het koken bent. Bovendien heeft deze keuken natuurlijk ook een stijlvolle uitstraling.

€ 14.495,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

De opstelling van de complete keuken Havana Structura bestaat uit drie delen. De keuken bestaat uit een lange hoge kastenwand, welke is voorzien van een nis. Deze is ideaal om te gebruiken als koffiehoek. Daarnaast bevinden ook de combi-ovens en de koel-vriescombinatie zich in de kastenwand. Deze zijn ingebouwd en daardoor netjes weggewerkt. Tegen de wand is een recht keukenblok geplaatst met daarbij de kraan en spoelbak. Dan is er natuurlijk nog het kookeiland met keukenbar. De drie delen zijn zo geplaatst dat er een u-vorm ontstaat. Ondanks de ruime opstelling kun je door de vorm toch snel bij de verschillende elementen zoals de kraan, spoelbak en kookplaat.

Warme en stijlvolle uitstraling

De kastenwand van de complete keuken Havana Structura is voorzien van fronten in de kleur Structura Decor Eiken Havanna. Dit is een warme houtlook, waardoor de keuken een warme en sfeervolle uitstraling heeft. De andere twee delen van de keuken hebben de fronten in de kleur Steengrijs, dit is een lichtgrijze kleur. De werkbladen van deze delen zijn van kunststof en hebben ook de kleur Steengrijs. Dit zorgt ervoor dat de keuken een rustig geheel is. De kraan en de spoelbak hebben beide de kleur Gun Metal en passen goed bij de grijze kleur van de fronten.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Havana Structura, Steengrijs

Werkblad
Kunststof werkblad

Spoelbak
Hoogwaardige XL-spoelbak

Afzuigkap
Geïntegreerde afzuiging

Kookplaat
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Oven
Luxe combi-ovens

Koel-vriescombinatie
Energiezuinige koelkast en vriezer

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 14.495,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Complete ontzorging

Als je de complete keuken Havana Structura koopt, wil je je nergens zorgen over hoeven te maken. Daarom zijn we er bij Kitchen4All om je volledig te ontzorgen. Wanneer je de winkel bezoekt staan onze adviseurs voor je klaar. Zij voorzien je van advies en maken een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je. Ook na de aankoop van de keuken kun je op ons rekenen. We komen de keuken bij je thuis afleveren en ook de montage kunnen we volledig voor je uit handen nemen!

Keuken inspiratie op doen

Wil je voordat je jouw droomkeuken gaat samenstellen keuken inspiratie opdoen? In onze keukenwinkels hebben we vele keukens opgesteld staan. Deze hebben allemaal een andere opstelling en stijl en zijn daardoor allemaal anders. Zo kun je goed zien welke opstelling je praktisch lijkt en welke stijl je mooi vindt. Je kunt in de winkel in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Ook helpen onze adviseurs je graag bij het samenstellen van je nieuwe droomkeuken.