Complete keuken "Nordic Wit"

Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"
Complete keuken "Nordic Wit"

De complete keuken Nordic Wit is door de combinatie van de lichte kleuren en het natuursteenlook werkblad een echte landelijke keuken. De keuze voor fronten met een raamoptiek geeft de keuken een klassieke uitstraling.

€ 8.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keukens

De fronten van de keuken hebben de kleur Nordic wit, wat een mooie lichte kleur is. Deze zijn gecombineerd met het natuursteenlook werkblad, welke een donkere kleur heeft. Bij een landelijke keuken mogen de grepen niet ontbreken, bij deze keuken is er dan ook gekozen voor mat zwarte grepen. De kraan en spoelbak zijn beide van rvs, wat ook goed bij de landelijke klassieke stijl past. Je zou het misschien niet zeggen, maar ook de apparatuur draagt bij aan de uitstraling van de keuken. Daarom is er bij deze keuken een klassieke wandafzuigkap geplaatst.

Praktische hoekopstelling

De complete keuken Nordic Wit heeft een hoekopstelling, waarbij beide delen even lang zijn. Het ene deel is voorzien van een hoge kast, waar ook de oven in is geplaatst. Het voordeel van de hoge kastenwand is niet alleen de extra gecreëerde opbergruimte. Maar er is ook de mogelijkheid om de oven op armhoogte te plaatsen. Boven het andere deel van de keuken zijn bovenkasten geplaatst. Aan de onderkant van deze kasten is er gekozen voor ledverlichting, die ervoor zorgt dat jij altijd goed zicht hebt tijdens het koken.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Nordic Wit

Werkblad
Greenpanel werkblad, natuursteenlook

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Wandafzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat met kopelbare zones

Oven
Luxe combi-oven

Koelkast
Energiezuinige koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 8.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Keukenmontage bij Kitchen4All

Wanneer jij de complete keuken Nordic Wit gekocht hebt, komen we deze gratis bij je thuis afleveren. Dan moet de keuken natuurlijk nog gemonteerd worden. Omdat we je volledig willen ontzorgen, kunnen we de volledige montage voor je uit handen nemen. We willen zeker weten dat jouw keuken tot in de puntjes opgeleverd wordt, daarom werken we samen met ervaren monteurs. Zij weten precies hoe ze dit klusje moeten klaren.

Laat je inspireren

Zou je graag nog wat meer keuken inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Je kunt een bezoek brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staat een ruim assortiment aan keukens opgesteld. Deze zijn allemaal voorzien van een andere kleur, stijl en materiaal. Je kunt daar dus in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Onze keukenadviseurs staan ook voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen van je nieuwe keuken.