Complete keuken "Structura Nero"

Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"
Complete keuken "Structura Nero"

Wanneer je op zoek bent naar een moderne keuken met een luxe uitstraling, is de complete keuken Structura Nero de keuken die je zoekt. De combinatie van de donkere kleuren en de koperen fronten maken van deze keuken een luxe geheel.

€ 7.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

De moderne uitstraling van de complete keuken Structura Nero ontstaat door de keuze voor de donkere fronten. Deze fronten hebben de kleur Structura Nero Oak en zijn voorzien van een houtstructuur. Dat geeft de keuken net dat beetje extra sfeer en uitstraling. Op de keuken is een kunststoffen marmerlok blad geplaatst, welke op de achterwand doorloopt. De lichte kleur in combinatie met de zwarte fronten creëren een mooi contrast. Bij deze keuken is er gekozen voor een koperen spoelbak, kraan en grepen. Niet alleen zorgt dit voor eenheid, het combineert prachtig bij de rest van de keuken. De koperen accenten maken deze keuken dan ook helemaal af.

Stijlvolle en functionele keuken

De complete keuken Structura Nero ook heeft een L-vormige opstelling, waarbij aan de korte zijde een halfhoge kastenwand is geplaatst. Een uniek detail in deze keuken is de apothekerskast. Deze is ideaal om voorraad en kruiden in te bewaren. Bovendien oogt het natuurlijk ook erg luxe. Boven een deel van de lange zijde is er gekozen voor bovenkasten, waardoor er wat extra opbergruimte ontstaat. Naast de bovenkasten hangt de design afzuigkap, die door de zwarte kleur goed bij de rest van de keuken past. Daarnaast is de keuken voorzien van een inductiekookplaat, ruime vaatwasser, een energiezuinige koelkast en een luxe combi-oven. Van alle gemakken voorzien dus!

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Structura Eiken Nero

Werkblad
Kunststof werkblad

Grepen
Luxe grepen

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Design afzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Luxe combi-oven

Koelkast
Energiezuinige koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 7.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Altijd de laatste trends

We bieden bij Kitchen4All altijd de laatste trends en onze keukens zijn dan ook voorzien van de nieuwste designs. Dit zie je ook terug in de complete keuken Structura Nero. De apothekerskast en koperen accenten zijn echte trends op het moment. De keukens in onze winkels zijn natuurlijk ook voorzien van de nieuwste trends. Zo kun je ze ook in het echt bewonderen en zien welke trends jij graag in je nieuwe keuken terug zou willen zien komen.

Laat je ontzorgen

Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen wil je je natuurlijk nergens druk om maken. We zorgen er daarom voor dat we je volledig ontzorgen. Dit doen we in de winkel door je te voorzien van advies en een 3D-ontwerp. Na de aankoop van de keuken stopt het ontzorgen niet, de keuken wordt bij je thuis bezorgd en ook de montage nemen we volledig uit handen! We werken samen met deskundige monteurs die precies weten hoe ze jouw nieuwe keuken moeten monteren. Jij hoeft alleen af en toe een kopje koffie of thee aan te bieden.