Complete keuken "Structura Sierra"

Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"
Complete keuken "Structura Sierra"

Hou je van een landelijke keuken voorzien van natuurlijke materialen? Dan is de complete keuken Structura Sierra waar je naar op zoek bent. De combinatie van donkere kleuren en natuurlijke materialen maken dit een warm en sfeervol geheel.

€ 9.895,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

De complete keuken Structura Sierra is een echte landelijke keuken en heeft daardoor een warme en sfeervolle uitstraling. De volledige keuken is voorzien van houtlook fronten in de kleur Structura Eiken Nero, welke voor de landelijke uitstraling zorgen. De houtlook fronten zijn gecombineerd met een donkere kunststoffen werkblad. De spoelbak en kraan hebben beide de kleur Gun Metal, wat mooi combineert met de donkere kleur van het werkblad. Het geheel wordt afgemaakt door de mat zwarte beugelgrepen.

Speelse en praktische opstelling

De complete keuken Structura Sierra heeft een speelse opstelling waarbij er is gekozen voor een eiland en een recht blok, welke voorzien is van twee hoge kasten. Deze zijn aan de uiteinden van het blok geplaatst, waardoor er tussen de kasten werkruimte ontstaat. Daartussen bevinden de kookplaat en de design afzuigkap zich. In de ene kast is de combi-magnetron geplaatst en in de andere vind je de XL-koelkast. Waar we vaak zien dat er gekozen wordt voor het kookeiland, is er bij de complete keuken Structura Sierra gekozen voor een spoeleiland. De spoelbak en kraan bevinden zich dus in het eiland.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Structura Sierra

Werkblad
Kunststof werkblad, houtlook

Grepen
Luxe grepen

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Design afzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Luxe combi-magnetron

Koelkast
Energiezuinige XL-koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 9.895,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Jouw 3D-keukenontwerp

Wil je graag weten hoe de complete keuken Structura Sierra eruit zou komen te zien bij jou thuis? In een van onze keukenwinkels kunnen we een 3D-ontwerp van de keuken voor je maken. We brengen hierbij eerst je wensen en de mogelijkheden in kaart. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met het ontwerp. We passen de keuken dus volledig aan aan jouw wensen. Wanneer je niet tevreden bent met het ontwerp of toch nog iets wil aanpassen, is dit geen probleem! Want pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dit ook!

Persoonlijke betrokkenheid

We vinden het heel belangrijk dat we klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden. Daarom staat persoonlijke betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel. In de winkel staan we voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe keuken. Voordat we hier mee beginnen, starten we met een korte kennismaking. We brengen je wensen en behoeften in kaart zodat we jou van eerlijk en onafhankelijk advies kunnen voorzien. Maak snel jouw afspraak en kom langs.